Бельгія - Марокко 0:2: огляд матчу та результат гри 27.11.2022

Не найкращий день у кар'єрі Тібо Куртуа.
2022 г., 27 листопада, 17:11
Збірна Марокко / Getty Images
Збірна Марокко / Getty Images

У неділю, 27 листопада, відбувся матч другого туру чемпіонату світу 2022 року, в якому зустрілися збірні Бельгії та Марокко. У першому турі бельгійці насилу обіграли Канаду, тоді як марокканці видали відверто нецікаву гру з Хорватією.

Цього разу все вийшло куди більш цікаво і непередбачувано. Незважаючи на загальну перевагу у володінні, підопічні Роберто Мартінеса дозволяли своїм опонентам щоразу створювати моменти біля воріт Тібо Куртуа.

У доданий час до першого тайму Хакім Зієш ударом зі штрафного влучив у ворота бельгійців, проте відразу кілька марокканських гравців перебували в офсайді, заважаючи Куртуа. Тому головний арбітр після перегляду повтору скасував взяття воріт.

Але це був не день Куртуа. У середині другого тайму Абдельхамід Сабірі здійснив подачу зі штрафного, розташованого практично біля кутового прапорця. М'яч полетів у ближній кут, а воротар мадридського Реала і цього разу не зміг відбити удар. Однак цього разу все було зроблено у рамках правил.

Це був сильний удар по бельгійцях, але це був ще не кінець. Вже у компенсований час Закарія Абухлаль отримав передачу від партнера на лінії воротарського майданчика та потужним ударом у дотик відправив м'яч під поперечину, добивши Бельгію.

Команда Роберто Мартінеса знову розчарувала і цього разу зазнала заслуженої поразки. Марокко у свою чергу ставати лідером групи F із чотирма очками в активі.

В останньому турі марокканці зустрінуться з Канадою, а Бельгія зійдеться з Хорватією.

Статистика матчу Бельгія - Марокко 2-го туру ЧС-2022

Бельгія - Марокко 0:2
Голи: Сабірі, 73, Абухлаль, 90+2.

Володіння м'ячем: 67% - 33%
Удари: 10 - 11
Удари в площину: 4 - 4
Фоли: 10 - 14
Атаки: 128 - 88

Бельгія: Куртуа - Альдервейрельд, Вертонген, Кастань - Меньє (Лукаку, 81), Онана (Тілеманс, 60), Вітцель, Т. Азар (Троссард, 75) - Де Брюйне, Батшуаї (де Кетеларе, 75), Е. Азар (Мертенс, 60).

Марокко: Мунір - Хакімі (Аттіат-Аллаль, 68), Агерд, Се, Мазрауї - Амрабат, Унахі (Ель-Ямік, 78), Амалла (Сабірі, 68) - Зієш, Ен Несірі (Хамдалла, 73) , Буфаль (Абухлаль, 73).

Попередження: Онана.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK