Саудівська Аравія - Мексика 1:2: огляд матчу і результат гри 30.11.2022

Поляки випередили мексиканців за різницею забитих і пропущених голів.
2022 г., 30 листопада, 23:16
Мексика завершила виступи на ЧС-2022 / Getty Images
Мексика завершила виступи на ЧС-2022 / Getty Images

У середу, 30 листопада, збірні Саудівської Аравії та Мексики зустрічалися в заключному турі групового раунду чемпіонату світу-2022 в Катарі.

Незважаючи на успіх у вигляді перемоги з рахунком 2:1, мексиканській команді виявилося недостаиньо цього результату для виходу в плей-офф світової першості. Цей поєдинок став останнім на Мундіалі для обох збірних.

Після безгольового першого тайму на початку другої половини зустрічі Мексика вела з перевагою в два м'ячі зусиллями Генрі Мартіна та Луїса Чавеса. Проте цього результату ще не вистачало для виходу з групи з огляду на рахунок паралельного матчу, в якому Аргентина обігрувала Польщу 2:0. Поляки за таких розкладів випереджали мексиканців за сьомим показником для визначення місць у групі - очками фейр-плей або кількістю карток.

Джерело: Getty Images

Під кінець зустрічі Мексика зуміла забити третій м'яч, але його скасували через офсайд. А в компенсований час Салем Аль-Давсарі своїм влучним ударом позбавив мексиканців усіх надій та спростив розподіл місць у квартеті. В іншому поєдинку рахунок залишився незмінним.

Читайте також: Аргентина легко впоралася з Польщею, при цьому обидві збірні зіграють у 1/8 фіналу ЧС-2022

У підсумку Аргентина виграла групу С, набравши шість очок. Другою із чотирма балами стала Польща, яка випередила Мексику за кращою різницею забитих і пропущених голів (0 проти -1). Замкнула квартет Саудівська Аравія із трьома пунктами.

Статистика матчу Саудівська Аравія - Мексика 3-го туру ЧС-2022

Саудівська Аравія - Мексика 1:2

Голи: Аль-Давсарі, 90+5 - Мартін, 48, Чавес, 53

Володіння м'ячем: 39% - 61%    

Удари (у площину): 10(2) - 26(10)     

Атаки: 94 - 110

Мексика: Очоа - Санчес, Монтес, Морено, Гальярдо - Альварес - Пінеда (Хіменес, 77), Чавес - Лосано, Мартін (Родрігес, 77), Вега (Антуні, 46)

Саудівська Аравія: Аль-Оваїс - Тамбакті, Аль-Болеахі (Шарахілі, 37), Аль-Амрі - Абдулхамід, Аль-Хассан (Маду, 46), Канно, Аль-Ганнам - Аль-Бурайкан, Аль-Шехрі, Аль-Давсарі.

Попередження: Альварес, 16, Аль-Шехрі, 28, Аль-Хассан, 34, Тамбахті, 52, Маду, 81.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK