Польща - Аргентина 0:2 відео голів і найкращих моментів матчу 30.11.22

До вашої уваги огляд поєдинку світової першості.
2022 г., 1 грудня, 09:42
Аргентина обіграла Польщу / Getty Images
Аргентина обіграла Польщу / Getty Images

У середу, 30 листопада, збірні Польщі та Аргентини зустрічалися в заключному матчі групового етапу чемпіонату світу-2022 у Катарі.

Підопічні Ліонеля Скалоні здобули впевнену перемогу з рахунком 2:0, але обидві команди продовжать свої виступи в плей-офф світової першості.

Перший тайм протистояння завершився без забитих м'ячів. При цьому на 39-й хвилині Ліонель Мессі не зумів переграти Войцеха Щесни ударом із одинадцятиметрової позначки. Відразу після перерви Алексіс Мак Аллістер вивів аргентинців уперед, а в середині другої половини зустрічі Хуліан Альварес закріпив перевагу своєї команди.

Аргентина з шістьма очками посіла перше місце у групі та в 1/8 фіналу ЧС-2022 зіграє з Австралією. Польща з чотирма балами стала другою, випередивши Мексику за кращою різницею забитих і пропущених м'ячів, і зустрінеться з Францією.

До вашої уваги відео всіх голів матчу Польща - Аргентина у третьому турі ЧС-2022:

Польща - Аргентина 0:2

Голи: Мак Аллістер, 46, Альварес, 67.

Польща: Щесни - Кеш, Глік, Ківьор, Берешинські (Єнджейчик, 72) - Крихов'як (Пьйонтек, 83), Белік (Шиманські, 62), Зелінські, Свідерські (Скурас, 46), Франковські (Камінські, 46) - Левандовські.

Аргентина: Мартінес - Моліна, Ромеро, Отаменді, Акунья (Тальяфіко, 59) - Де Пауль, Фернандес (Пеццелья, 79), Мак Аллістер (Альмада, 83) - Ді Марія (Паредес, 59), Мессі, Альварес (Лаутаро Мартінес, 79).

Попередження: Крихов'як - Акунья.

На 39-й хвилині Ліонель Мессі не реалізував пенальті (воротар).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK