Японія - Іспанія: онлайн-трансляція вогняного матчу

До вашої уваги онлайн-трансляція поєдинку між збірними Японії та Іспанії.
2022 г., 1 грудня, 19:24

У четвер, 1 грудня, у рамках третього туру групового етапу чемпіонату світу з футболу зіграють збірні Японії та Іспанії.

Представник Азії має всі шанси на вихід у плей-офф, проте потрібно набирати очки у грі з Іспанією. Щодо європейського колективу, то вони практично вже у плей-офф.

Познайомитись ближче зі збірною Японії

Де дивитись онлайн-трансляцію матчу Японія - Іспанія

Трансляція зустрічі ЧС-2022 між збірними Японії та Іспанії буде доступна в цій новині 1 грудня і почати дивитися її онлайн можна з 21:00 за Києвом.

Збірна Японії у першому турі стала однією з головних сенсацій, обігравши Німеччину (2:1). Проте вже у другому турі Японія відзначилася зі знаком мінус, програвши сенсаційно Коста-Риці (0:1).

Збірна Іспанії у першому турі знищила Коста-Рику (7:0), а у другому матчі зіграла внічию з Німеччиною (1:1). Майбутній поєдинок особливо важливий для двох збірних, адже залежить доля їхньої подальшої участі на турнірі.

Онлайн трансляція матчу проходитиме на ОТТ-платформі MEGOGO, також це протистояння можна буде переглянути на каналах Суспільного. У додатку "Дія" також надали можливість перегляду матчів чемпіонату світу 2022 року.

Познайомитись ближче зі збірною Іспанії

У паралельному матчі групи Німеччина зіграє із Коста-Рикою. Німеччині необхідно перемагати і сподіватися на позитивний результат для себе в матчі Іспанія та Японія. Щодо представника Південної Америки, то Коста-Рика пройде до 1/8 фіналу, якщо переможе Німеччину або зіграє внічию, а Іспанія обіграє Японію.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK