Роберто Мартінес вирішив залишити пост тренера збірної Бельгії після вильоту з ЧС-2022

Іспанець хоче повернутися до клубного футболу після шестирічної роботи на чолі бельгійської команди.
2022 г., 1 грудня, 20:47
Роберто Мартінес / Getty Images
Роберто Мартінес / Getty Images

У четвер, 1 грудня, у рамках третього туру чемпіонату світу 2022 року збірна Бельгії не змогла обіграти збірну Хорватії, внаслідок чого залишила турнір ще на стадії групового етапу.

Під час післяматчевої прес-конференції головний тренер "червоних дияволів" Роберто Мартінес заявив, що його контракт із Федерацією закінчується після закінчення турніру. Він також заявив, що не залишиться на своїй посаді.

"Так, це була моя остання гра з національною командою, і вона була настільки емоційною, як ви можете це собі уявити", - цитує іспанця The Athletic.

"Я завжди працюю над довгостроковими проектами, і їх треба ставити наперед. Це завжди було планом"

Передбачається, що 49-річний фахівець бажає повернутися до клубного футболу клубом після шести років керівництва збірною Бельгії, яку він привів до бронзових медалей попереднього мундіалю.

Бельгійська футбольна асоціація у своїй заяві повідомила: "Роберто Мартінес оголосив, що припиняє роботу в якості тренера збірної Бельгії".

Нагадаємо, що після матчу із Саудівською Аравією про свою відставку оголосив головний тренер збірної Мексики Херардо Мартіно.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK