Венгер пов'язав погані виступи деяких збірних на ЧС-2022 з їхніми політичними заявами

Дещо дивна логіка у колишнього тренера Арсеналу.
2022 г., 4 грудня, 21:05
Арсен Венгер / Getty Images
Арсен Венгер / Getty Images

Арсен Венгер припустив, що команди, які невдало виступили на чемпіонаті світу 2022 року, стали жертвами своїх політичних заяв, повідомляє talkSPORT.

Німеччина стала найгучнішим розчаруванням турніру, не зумівши подолати груповий етап. При цьому німці ще до старту першого матчу проти Японії (1:2) на знак протесту проти рішення ФІФА заборонити пов'язки "OneLove" прикрили роти на передматчевій фотографії.

Хоча збірна Німеччини не понесла жодних дисциплінарних покарань за свій вчинок, Венгер вважає, що вона втратила концентрацію у своїх матчах через свою позицію у позафутбольних питаннях.

"Коли ви їдете на чемпіонат світу, ви знаєте, що не можете програти першу гру. Команди, які мають досвід виступів у таких турнірах, як Франція, Англія та Бразилія, добре зіграли в першому турі", — сказав Венгер на брифінгу Групи технічних досліджень Кубка світу.

Читайте також: Венгер: ЧС-2022 – останній шанс для Мессі, Роналду, Неймара

"Команди, які були морально готові, з наміром зосередитися на змаганнях, а не на політичних демонстраціях".

Варто зазначити, що до списку "морально готових" потрапила збірна Англії. При цьому капітан "Трьох Львів" Гаррі Кейн також планував використати райдужну капітанську пов'язку. Це ніяк не вписується в теорію Венгера.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK