Сантуш: Дайте Роналду спокій

Підтримав свого капітана.
2022 г., 9 грудня, 15:59
Кріштіану Роналду / Getty Images
Кріштіану Роналду / Getty Images

Тренер збірної Португалії Фернанду Сантуш пояснив, чому Роналду все ще заслуговує поваги та трохи спростував чутки щодо його місця в команді.

На матчі проти Швейцарії Кріштіану Роналду залишився на лаві запасних. Це викликало ряд чуток щодо того, що форвард конфліктував з головним тренером та має намір взагаіл залишити команду. Але Сантуш розказав, що перед матчем він говорив з Кріштіану, і вони обидва прийшли до розуміння.

За словами Сантуша, Роналду було нелегко прийняти той факт, що він не вийде в старті, адже він не тільки капітан, але й легенда збірної. Але тренеру вдалось довести гравцю, що він все одно виконує одну з головних ролей в команді і його час ще прийде. Тож, якщо вірити Сантушу, ніякого конфлікту між ним та Кріштіану не було.

"Звичайно, він не казав мені, що хоче піти зі збірної. Як уже казав Жоау Феліш, неможливо подати приклад краще за те, що зробив Роналду в тому матчі. Він вийшов на розминку разом із рештою, святкував голи разом із командою, а після матчу покликав гравців до трибун. Дайте Роналду спокій. Він не заслуговує на все це після того, скільки зробив для португальського футболу", - наводить слова тренера A Bola.

Нагадаємо, що в 1/8 фіналу чемпіонату світу в Катарі збірна Португалії легко легко розібралась зі швейцарцями.

 


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK