Франція - Марокко: дивитися онлайн-трансляцію півфіналу ЧС-2022

До вашої уваги онлайн-трансляція поєдинку між збірними Франції та Марокко.
2022 г., 14 грудня, 20:30
Франція - Марокко: онлайн-трансляція
Франція - Марокко: онлайн-трансляція

У середу, 14 грудня, у Катарі буде зіграно другий півфінал чемпіонату світу 2022 року - фіналіста світової першості в очному протистоянні визначать Франція та Марокко.

Фаворитами майбутнього поєдинку, безумовно, вважаються чинні чемпіони світу, але й африканська збірна прагнутиме створити ще одну сенсацію на нинішньому Мундіалі. Успіх у цьому матчі принесе одній із команд путівку в фінал, де на неї вже чекатиме переможець протистояння Аргентина - Хорватія. Переможені зустрінуться в матчі за третє місце.

Дивитися онлайн-трансляцію матчу Франція - Марокко

Трансляція півфіналу чемпіонату світу-2022 між Францією та Марокко буде доступна у цій новині 14 грудня і почати дивитися її онлайн можна з 21:00 за київським часом.

Онлайн трансляція проходитиме на платформі MEGOGO, і ще це протистояння можна буде побачити на каналах Суспільного. У додатку "Дія" також надали можливість перегляду матчів чемпіонату світу 2022 року.

Читайте також: Франція – Марокко: прогноз на матч чемпіонату світу 14.12.2022

Збірна Франції розпочала груповий етап ЧС-2022 з розгрому Австралії (4:1), після чого впоралася з Данією (2:1), а заключна поразка від Тунісу (0:1) вже ніяк не вплинула на перше місце в квартеті. У 1/8 фіналу турніру французи розібралися з Польщею (3:1), а у чвертьфіналі у видовищному протистоянні перемогли Англію (2:1).

Збірна Марокко стала головною сенсацією нинішнього турніру та першою в історії африканською командою, яка вийшла до півфіналу чемпіонату світу. Марокканці посіли перше місце в групі, де розійшлися миром з Хорватією (0:0), а також обіграли Бельгію (2:0) та Канаду (2:1), а у плей-офф ЧС-2022 несподівано пройшли Іспанію (0:0, 3:0 пен.) та Португалію (1:0).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK