Результат гірший – медаль краща: українські атлети встановили цікаве досягнення

Магучіх, Кохан та Геращенко не перевершили свої досягнення в Токіо.
5 серпня, 09:16
Ірина Геращенко та Ярослава Магучіх / Getty Images
Ірина Геращенко та Ярослава Магучіх / Getty Images

Напередодні в рамках змагань з легкої атлетики на Олімпіаді в Парижі українські спортсмени здобули одразу три медалі – Ярослава Магучіх стала чемпіонкою в секторі стрибків в висоту, Ірина Геращенко фінішувала трішки позаду партнерки, а Михайло Кохан здобув бронзу в протистоянні метальників молота.

Цікавим є той факт, що жоден з них не покращив свої результати трирічної давнини, коли вони виступали в Токіо, але при цьому всі покращили підсумкове місце.

Так, Магучіх в Японії в 2021 році також взяла висоту в 200 см, але тоді це дало їй можливість вибороти лише бронзову медаль, тоді як цього разу – це золото.

Ірині Геращенко в Токіо підкорилась висота в 198 см, але тоді для бронзи треба було стрибати 2м, а ось в Парижі вистачило і 195 см.

Михайло Кохан напередодні показав результат 79,39 метри, що дозволило стати третім, а ось три роки тому він метнув молот на цілий метр далі (80,39м), але тоді це був тільки четвертий результат.

З усіма медалями України на Олімпійських іграх 2024 року можете ознайомитися на ISPORT. Також у нас доступний розклад виступів наших спортсменів на сьогодні.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Україна на Олімпіаді

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK