Магучіх: Моя медаль - для всіх українців, для всіх солдатів, для всієї України

Українка здобула срібло на чемпіонаті світу з легкої атлетики.
2022 г., 20 липня, 13:40
Ярослава Магучіх / Getty Images
Ярослава Магучіх / Getty Images

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх стала срібною призеркою зі стрибків у висоту на чемпіонаті світу-2022, що проходить у Юджині (штат Орегон, США).

Після виступу спортсменка зазначила, що отримала задоволення від змагань, а також наголосила, що присвячує свою перемогу Україні, яка бореться з російською агресією.

Ярослава Магучіх зі срібною нагородою
Ярослава Магучіх зі срібною нагородою / Джерело: Getty Images

"Я насолоджувалася цими змаганнями. Отримала задоволення від стрибків і змогла абстрагуватися від усього негативу. І коли я вже отримала медаль на п’єдесталі та побачила наш прапор угорі, подумала, що дуже хочу повернутися додому, як це було завжди раніше.

Після змагань ти прилітаєш в аеропорт, тебе зустрічають родичі, журналісти, і цього мені зараз також хочеться. Я вірю, що це скоро буде. Але поки що продовжуємо тренуватися, виступати й показувати хороші результати.

Насправді ти стрибаєш не лише для себе, а й для людей. Я завжди кажу, що мої перемоги – це для нашого українського народу, ця моя медаль – для всіх українців, для всіх солдатів, для всієї України", - наводить слова Магучіх Суспільне.Спорт.

Зазначимо, що медаль Магучіх стала другою для України на нинішньому чемпіонаті світу. Раніше бронзову нагороду у стрибках у висоту виборов Андрій Проценко.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK