Магучіх: Ласіцкене написала мені, коли минуло вже п'ять місяців війни. Яка може бути розмова?

Легкоатлетка висловилася про байдужість російських спортсменів до того, що відбувається в Україні.
2022 г., 1 серпня, 14:31
Ярослава Магучіх / Getty Images
Ярослава Магучіх / Getty Images

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх розповіла про позицію російських спортсменів щодо українських колег та розв'язаної їхньою країною війни проти України.

"Мені ніхто не написав із тих, із ким я спілкувалася. Дівчатам теж. Замість того, ті, з ким я не спілкувалася, і кого я навіть не знала, після того, як я виставила пост і деякі сторіс, почали: "Що ти виставляєш ? Навіщо це робити? Ти нічого не розумієш. Це не наша проблема”.

Можливо, я нічого не розумію, але в моїй країні розпочалася війна, я змушена виїхати, щоб бути у безпеці та продовжувати тренування, щоб показувати результати. Як бачимо, більшість спортсменів підтримують це, оскільки ми бачимо й мітинги зі спортсменами. Прикро тоді було.

Читайте також: Магучіх: Моя медаль - для всіх українців, для всіх солдатів, для всієї України

Три місяці минуло і Марія Ласіцкене написала листа Томасу Баху, але вона написала тільки про те, що вона не виступає. Мені вона нічого не писала. Уже після чемпіонату світу в Юджині вона мені написала, але, знаєте, це вже після стількох моїх інтерв'ю. Я всім розповідаю про Україну, і тут вона мені написала.

Вона написала, що, звісно, ​​дуже хвилюється за нас і за цю ситуацію. Але, знаєте, легше не стало. Минуло вже п'ять місяців війни. Яка може бути розмова?" - сказала Магучіх у коментарі Прямий FM.

Також Ярослава Магучіх поділилася думками щодо важливості спортивних перемог українських спортсменів після початку повномасштабного російського вторгнення.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK