Екс-капітан NaVi знову розлучається з дружиною - вона показала, як Boombl4 вживає наркотики

В родині Кирила Михайлова стався серйозний скандал.
2022 г., 8 червня, 13:34
Кирило
Кирило "Boombl4" Михайлов та його дружина / instagram.com/liqueen.offi/

Колишній капітан складу Natus Vincere по CS:GO Кирило "Boombl4" Михайлов вирішив розлучитися зі своєю дружиною блогеркою Анжелікою "LiQueen" Єзієвою.

Росіянин у своєму телеканалі Telegram повідомив, що вже подав заяву на розлучення. Примітно, що пара одружилася у грудні 2021 року, а повідомила про це на початку 2022 року.

Кирило "Boombl4" Михайлов та його дружина / instagram.com/liqueen.offi/
Кирило "Boombl4" Михайлов та його дружина / instagram.com/liqueen.offi/

"Друзі, щойно вийшов з МФЦ. Можу заявити, що ми розлучаємося нарешті, тому що там щось з головою конкретне. Хочеться, напевно, вибачитись за все те, що виявилося в інтернеті. Було за все це соромно, я не міг це контролювати", - повідомив кіберспортсмен у Telegram.

Заяви зробила і дружина Кирила - у своєму Telegram-каналі Анжеліка опублікувала відео, на яких "Boombl4" нюхає порошок білого кольору і заявила, що він - "мефедроновий наркоман".

Також вона заявила, що чоловік неодноразово її зраджував і що він вибив їй зуб. Кіберспортсмен уже заявив, що подасть на дівчину позов про наклеп.

Нагадаємо, нещодавно Кирила "Boombl4" Михайлова прибрали з Natus Vincere  і на даний момент він не приєднався до жодної команди.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK