Зозуля розповів, що s1mple зробив найбільшу пожертву до його фонду з початку війни

Олександр Костилєв відзначився чудовим жестом, який пішов на допомогу Україні.
2022 г., 21 липня, 21:05
Олександр 's1mple` Костилєв / HLTV
Олександр 's1mple` Костилєв / HLTV

З моменту, коли Росія вирішила розпочати військове вторгнення в Україну, величезну роль в обороні нашої держави відіграли волонтери та волонтерські фонди, які купували гуманітарну допомогу для населення, а також спорядження для захисників України.

Одним із таких волонтерів є колишній нападник збірної України Роман Зозуля, який займається цією діяльністю ще з 2014 року.

В інтерв'ю для ПРОФУТБОЛ Digital Роман зізнався, що на початку війни український кіберспортсмен команди Natus Vincere Олександр 's1mple' Костилєв пожертвував у його фонд 15 тисяч доларів та один мільйон гривень, що стало найбільшим донатом у його фонд серед спортсменів.

"Коли ми скидалися, Зінченко давав 25 тисяч (фунтів) відразу, і Миколенко. Усі футболісти. Я додав їх до групи і сказав: "Хлопці, хто скільки може дати, одразу пишіть, щоб я міг розподілити, що і як ми закуповуємо" Вони сказали: "Ром, ми тобі довіряємо". Той каже, що може дати 10 (тисяч), може дати 15, 30".

"Найбільший донат у мій фонд був, напевно, від, може знаєте його по Counter-Strike, є такий Костильов 's1mple'. Найкращий гравець CS у світі. Я його теж додав у чат, і ось він дав мільйон гривень та 15 тисяч доларів".

В останньому турнірі з CS:GO, який пройшов у Кельні, NaVi дійшли до фіналу, де у п'яти картах поступилися FaZe Clan. Костилєва ж було визнано найкращим гравцем турніру.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK