Perfecto та ElectroNic не залишили РФ, попри заяви NaVi

До команди можуть виникнути питання, якщо це справді так.
2022 г., 2 жовтня, 22:56
Ілля 'Perfecto' Залуцький / HLTV
Ілля 'Perfecto' Залуцький / HLTV

З моменту повномасштабного військового вторгнення РФ на територію України кіберспортивний колектив Natus Vincere, який базується в Києві, заявив, що російські гравці команди, які мешкають у країні-агресорі, змінять місце проживання, щоб не виникало проблем.

Було заявлено, що Ілля 'Perfecto' Залуцький і Денис 'ElectroNic' Шаріпов готуються до переїзду до Сербії. Також організація оголосила, що не співпрацюватиме із жителями РФ.

Читайте також: ESL Pro League Season 16: Vitality стали чемпіонами турніру, обігравши у видовищному фіналі Liquid

Проте все може бути трохи інакше. Як повідомляє журналіст Річард Льюїс, Perfecto та ElectriNic так і не змінили місце проживання.

"Хоча два російські гравці, які залишилися в основному складі NAVI за CS:GO, погодилися переїхати в червні, за словами джерел, знайомих із ситуацією, переїзд був відкладений", - написав Льюїс у своїй статті на Dexerto.

"Спочатку планувалося, що вони вирушать до Сербії, але з багатьох причин, включаючи геополітичну ситуацію в країні, цей процес було припинено, тому гравці продовжують працювати, як і раніше, всупереч заявам їхнього керівництва".

При цьому Льюїс уточнив, що його матеріал був підготовлений до того, як у РФ було оголошено мобілізацію.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK