ПФК Вибір розгромив італійців у другому турі клубного ЧС-2024 з пляжного футболу

По дублю на свій рахунок записали Войтенко та Сметанін.
Вчора, 17:13
ПФК Вибір / beachsoccer.com
ПФК Вибір / beachsoccer.com

ПФК Вибір із Дніпра знову вийшов на "пісок" італійської Сардинії, де в рамках другого туру групового етапу підопічні Костянтина Андєєва зустрічались з місцевою командою Нахос.

Читайте також: ПФК Вибір переможно стартував на клубному ЧС з пляжного футболу

На самому старті зустрічі бразильський легіонер Вибора Бенжамін продемонстрував індивідуальну майстерність, вразивши ворота ПФК Нахос після сольного проходу. Однак, суперники зуміли зрівняти рахунок у зустрічі відразу після розіграшу з центра поля - відмінний удар вдався футболісту італійців. За три хвилини до закінчення першого періоду Вибір знову вийшов вперед - точний удар вдався Дмитру Войтенку. Саме так команди і дограли першу частину зустрічі.

Друга половина зустрічі розпочалась із дальніх ударів Озу та Бенжамін, які не увінчались успехом, а ось італійцям вдалося зрівняти рахунок - неймовірний удар "ножицями" вдався нападнику ПФК Нахос. До завершення тайму команди обмінялись небезпечними моментами біля ворті одна одної, але забили знову наші хлопці - прицільний удар вдався Сергію Дубовику. 3-2 і знову перерва.

На старті третього тайму Ярослав Заворотній показав, що теж вміє забивати красиві голи - шедевральні "ножиці" від гравця збірної України і рахунок вже 4:2 на користь підопічних Андрєєва. А у середині третього періоду Гліб Сметанін успішно відгукнувся на передачу з кутового, в дотик вразивши ворота італійців - 5:2. Італійці втратили структуру гри, а Дмитро Войтенко забив шостий м'яч зі штрафного - 6:2. Гліб Сметанін теж не думав зупинятися і записав дубль на свій рахунок.

ПФК Вибір - ПФК Нахос 7:3

Голи: Бенжамін, Войтенко (2),  Дубовик, Заворотній, Сметанін (2).

Нагадаємо, інша українська команда Артур М'юзік свій матч проведе завтра, 19 вересня. Підопічні Віталія Сидоренка зустрінуться з латвійською командою Рига.
 

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: пляжний футбол

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK