Верняєв - про Василенка: Наш дибіл зі збірної писав, що Україна його бомбила

Легенда українського спорту розповіла про позицію співвітчизника щодо війни.
2023 г., 2 квітня, 15:23
Олег Верняєв / Униан
Олег Верняєв / Униан

Олімпійський чемпіон-2016 зі спортивної гімнастики Олег Верняєв висловився про партнера з національної команди Максима Василенка, який підтримав Росії у війні з Україною.

"Росіяни говорили, що Херсон завжди буде російським - троє людей кричали. Потім, коли на мітингу 100 беззбройних людей іде на танки - це показник того, що він ніколи не буде російським.

Це як дебіл наш із збірної, Василенко. На чемпіонатах світу та Європи виступав. У перші повномасштабні вторгнення він написав: "Бог рятує нас від українських ракет".

Читайте також: "Готові вітати поплічників терору?": Верняєв показав, як російські спортсмени допомагають армії окупантів

Україна його бомбила. У Херсоні. Потім, як я дізнався, він писав усе з Москви. Отакі у нас патріоти. Ще дізнався, що цей дебіл комусь казав: "Коли вже Путін прийде, ми матимемо нормальний WiFi на базі", - сказав Верняєв в інтерв'ю ВДОМА.

Нагадаємо, 23-річний український гімнаст із Херсона, який до 2020 року виступав за національну збірну України на міжнародних турнірах, виявився шанувальником "російського світу".


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK