Останній шанс для "Діаманта": прогноз на бій Махачєв - Пор'є

Редакція ISPORT представляє прогноз на майбутній бій за титул у легкій вазі.
2 червня, 01:50
Постер поєдинку  / ufc.com
Постер поєдинку / ufc.com

Вже цієї неділі, 2 червня, Іслам Махачєв проведе бій за захист свого титулу UFC у легкій вазі проти першого претендента на пояс Дастіна Пор'є.

Даний поєдинок покаже нам не лише чемпіона, а й вирішить долю всього дивізіону, а також майбутнє "Діаманта", для якого поразка означатиме лише завершення кар'єри.

Читайте також: Махачєв і Пор'є мало не побилися на битві поглядів

Зважаючи на це, ISPORT пропонує розібратися в розкладах на цей бій, а також знайти найімовірніший результат боротьби за титул UFC.

Іслам Махачєв: хто це та з чим це їдять

Борець із росії, учень самого Хабіба, спадкоємець його пояса, а також новий домінуючий чемпіон у легкій вазі, який пройшовся ковзанкою по всьому дивізіону, "зачистивши" всіх, хто тільки був, крім Дастіна Пор'є.

32-річний боєць нещодавно провів два поєдинки з Алексом Волканівськи, відстоявши свій титул, а також довівши, що він вміє не тільки працювати в партері, але й потужно заряджати хайкікі в голову.

Джерело: Getty Images

Махачєв не був довгий час небезпечним опонентом або кимось, кого варто боятися, адже в ньому бачили лише учня Нурмагомедова і не більше, проте він зміг довести всім, що не тільки дійшов до рівня вчителя, а й перевершивши його, знищивши всіх, хто був на його шляху.

Тепер на шляху чемпіона залишився лише ветеран Дастін Пор'є, який свого часу вже програвав Хабібу.

Дастін Пор'є: улюбленець фанатів і просто добрий хлопець

Легенда американського ММА, який зміг зійти на п'єдестал пошани та отримати належну увагу після перемоги у трилогії над Конором Макгрегором. Наразі ж 36-річний боєць готовий піти на пенсію, адже його час майже минув.

Дастін вкотре наблизився до титулу у легкій вазі, проте зараз це його останній шанс на тріумф. Так, Пор'є залишиться в серці фанатів надовго народним чемпіоном, але й звання: "Ла*ном ти не був, але й до вершин не дістався", також залишиться.

Джерело: Getty Images

"Діамант" вже цілком і повністю готовий до завершення кар'єри, через що навіть вирішив зробити з бою проти Махачєва справжнє шоу. Боєць вирішив вийти під однойменний трек зі своєю прізвисько у виконанні загиблої зірки шоу-талантів.

У підсумку ми маємо вкрай вмотивованого ветерана на папері, який готовий дати справжній бій. Питання лише в тому, чи вистачить йому сил подолати головну силу дивізіону?

Боротьба проти універсалізму: розклади на бій

Всі знають, наскільки сильний Махачєв на "другому поверсі", і що не можна допускати з ним помилок у партері, інакше це завершиться черговим больовим або задушливим прийомом.

У свою чергу Пор'є також не хлопець з вулицю, адже ветеран є володарем чорного поясу з джиу-джитсу, при цьому справді вміючи оборонятися від захоплень, якщо проти тебе не варто Чарльз Олівейра.

Джерело: Getty Images

Будемо чесні, греплінг Ісламу перевищує рівень підготовки Дастіна у цьому аспекті. Потрапити до партеру дагестану - це смерть і кінець кар'єри. Не підпустити чемпіона до своєї шиї чи спини буде надзвичайно складно, адже американець хоч і навчений навичкам захисту від проходів, але помилок ще ніхто не скасовував, особливо як у бою з вищезгаданим Олівейрою.

Усі коефіцієнти, експерти та колишні бійці кричать про перемогу Махачєва, і, швидше за все, росіянин здобуде перемогу у своєму звичному стилі. Шанс Пор'є - витримати три раунди і вловити вже "нахабленого" у стійці чемпіона на помилці і відправити спати. Звучить досить казково, але чи чудес не буває?

Прогноз на бій: Перемога Махачєва больовим/задушливим прийомом

Фанатський прогноз: Перемога Пор'є нокаутом

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK