Надаль узяв під сумнів свою участь у півфіналі Вімблдону

Іспанський тенісист висловився про свої проблеми з м'язами живота.
2022 г., 7 липня, 14:31
Рафаель Надаль / Getty Images
Рафаель Надаль / Getty Images

Іспанець Рафаель Надаль прокоментував свою перемогу над Тейлором Фрітцом у чвертьфіналі Вімблдону-2022 та розповів, чи зможе зіграти проти Ніка Кіріоса у півфіналі турніру, незважаючи на проблеми з м'язами живота.

"Під час матчу мої рідні говорили, що я маю знятися. Але мені було важко зробити це посеред гри, хоча я й довго про це думав. Із іншого боку, я кілька разів знімався з матчів під час кар'єри, і мені це дуже не подобалося. Тому я намагаюся продовжити грати, ось і все. Я чудово граю, насолоджуюся тенісом. Якщо відкинути фізичні проблеми, рівень тенісу дуже високий.

Зараз я хвилююсь, якщо чесно. Але це частина гри. Я пройду обстеження, але важко сказати, чи зіграю у п'ятницю.

Звичайно, я багато чого пережив за свою кар'єру, тому звик терпіти біль та грати з проблемами. У мене були такі відчуття протягом кількох днів, але цього разу було найгірше. Біль та обмеження рухливості вийшли на новий рівень.

Мені вдалося виграти матч і тепер побачимо, що буде далі. Мені вирішувати, чи зіграю я в п'ятницю, але для цього потрібно дізнатися думку лікарів і нормально обстежитися. Здоров'я важливіше, ніж перемога на Вімблдоні. Побачимо, що буде", - наводить слова Надаля Tennis 365.

Півфінальний матч Вімблдону між Рафаелем Надалем та Ніком Кіріосом має відбутися в п'ятницю, 8 липня.

Нагадаємо, що в чвертьфіналі Вімблдону-2022 Надаль здобув перемогу над Фрітцом у п'яти сетах.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK