Джокович сподівається виступити на US Open

Все залежить від правил, прийнятих у США щодо вакцинації.
2022 г., 30 липня, 20:53
Новак Джокович / Getty Images
Новак Джокович / Getty Images

Чинний чемпіон Вімблдона Новак Джокович заявив, що готується до участі в US Open наступного місяця, незважаючи на те, що не був вакцинований. Через його статус вакцинації залишається невідомим, чи зможе він зіграти в майбутньому турнірі Великого шолома.

"Я просто хотів скористатися моментом і сказати всім вам, як я вдячний за те, що в ці дні бачу так багато повідомлень підтримки та любові з усього світу. Я не очікував цього, і тому це здається таким дивним. Просто хотів сказати ДЯКУЮ".

"Я готуюся так, ніби мені дозволять змагатися. Поки що я чекаю, чи є місце для моєї поїздки до США", - підписав свой пост в Instagram сербський тенісист.

Хоча на Відкритому чемпіонаті США немає мандату на вакцинацію гравців, турнір заявив, що слідуватиме позиції уряду США щодо нещеплених людей, які не є громадянами США, які приїжджають до країни.

Читайте також: Байндль не змогла пробитися в фінал турніру у Варшаві

Згідно з правилом, мандрівники, які в'їжджають до США, мають надати доказ того, що вони повністю вакциновані перед посадкою на рейс.

Вигравши свій четвертий титул на Вімблдоні на початку липня, Джокович підтвердив, що він не вакцинований. Він сказав, що не планує робити щеплення від COVID-19 і не гратиме у Відкритому чемпіонаті США, якщо обмеження не зміняться або йому не буде надано медичне звільнення.

US Open стартує 29 серпня та триватиме до 11 вересня. Джокович тричі вигравав турнір Великого шолома у Квінсі.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: теніс US Open Новак Джокович ATP

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK