Костюк: Не поважаю Соболенко через її позицію щодо війни в Україні

Українська тенісистка пояснила, чому не потиснула руку своїй суперниці після очної зустрічі на корті.
2023 г., 28 травня, 21:27
Марта Костюк / Getty Images
Марта Костюк / Getty Images

Після матчу першого раунду Ролан Гаррос представниця білорусі Аріна Соболенко запевнила, що жоден спортсмен з росії та білорусі не підтримує війну, яку їхні країни розв'язали на території України.

Словам тенісистки, яка нещодавно підтримувала дії Олександра Лукашенка щодо мітингувальників, не повірила Марта Костюк, яка розповіла, що в неї немає жодної ненависті до Соболенка – лише зневага.

"Знаєте, лише висловившись вона може відправити послання, тому що більшість цих людей (росіяни та білоруси) ніколи не покидали межі своєї країни. Ви ж знаєте, які росія та США "люті вороги".

"Є люди, які ніколи не покидали росію, і вони кажуть: "росія має знищити США, вони наші головні вороги". Але вони там навіть ніколи не були, вони не знають, як там живуть люди. Є велика різниця між тим, як живуть люди у цих двох країнах”.

Джерело: Getty Images

"Аріна подорожує світом і має величезну фан-базу, яка її підтримує. Я висловлююся про речі, мільйони і мільярди людей роблять це. Але відмовитися від її обов'язку мати думку про найважливіші речі у світі - я не можу це поважати”.

"Вона сказала, що я ненавиджу її. Я ніколи публічно, особисто, взагалі нікому не говорила, що я ненавиджу Аріну Соболенко чи когось із гравців. Я просто не поважаю її через її позицію в цій ситуації".

Нагадаємо, що на ISPORT можна ознайомитися з розкладом та результатами всіх матчів жіночої сітки Ролан Гаррос.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK