Сабалєнка: Мені почало здаватися, що мене всі ненавидять через мою національність

Білоруська тенісистка вирішила тиснути на жалість у майбутньому епізоді серіалу від Netflix.
2023 г., 15 червня, 21:33
Аріна Сабаленка / Getty Images
Аріна Сабаленка / Getty Images

Скандальна білоруська тенісистка Аріна Сабалєнка з'явиться в новому епізоді серіалу Break Point від Netflix, прем'єра якого відбудеться 21 червня.

Стримінговий сервіс випустив трейлер до майбутньої серії, в якому з'явилася низка кадрів із Сабаленкою.

Аріна розповіла про те, що нібито отримувала погрози після початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну, яке підтримав диктаторський режим Лукашенка.

 "Я з Білорусі, тому мені було дуже погано. Це важко. Це дуже важко, з чим вони стикаються. Якби я могла на це якось вплинути, то, звичайно, я б зробила все можливе, щоб усе зупинити.

Усі заговорили про те, що потрібно забанити всіх гравців із Росії та Білорусі, і я подумала, що всі дивляться на мене якось дивно, розумієте? Мені стало здаватися, що всі ненавидять мене через мою країну.

Після матчу я відкрила інстаграм, і перше, що побачила, було: "Ти, б####ь, помреш" або "краще б ти померла, і я бажаю, щоб уся твоя сім'я померла від раку" і бла-бла-бла".

Коли я бачу ці повідомлення, у мене більше немає сил виносити таке, це вже занадто", - сказала Сабалєнка.

В іншій сцені тенісистка плаче і в розмові зі своєю командою російською мовою заявляє, що хоче завершити кар'єру.

"Не кажіть мені, щоб я не хвилювалася. Зараз усі дивляться, як я програю. Я просто не хочу більше грати в теніс. Усе скінчено. Усі кажуть мені, що я повинна піти.

Чесно кажучи, я думала, що перестану грати в теніс, тому що все було дуже погано. Але це була наша з батьком мрія, і я тоді сказала: "Я не можу просто так кинути. Він би цього не зрозумів", - заявила спортсменка.

Нагадаємо, що протягом минулого Ролан Гаррос Сабаленка запам'яталася спочатку тим, що відмовилася відповідати на запитання про війну і Лукашенко потім не з'явилася на дві обов'язкові пресконференції. а наприкінці все ж таки змогла сказати, що не підтримує те, що робить чинна влада наразі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK