Фанати розкритикували Вінус Вільямс після матчу зі Світоліною на Вімблдоні

Американська тенісистка відзначилася неспортивною поведінкою відразу після закінчення поєдинку з українкою.
2023 г., 4 липня, 12:08
Вінус Вільямс та Еліна Світоліна / Getty Images
Вінус Вільямс та Еліна Світоліна / Getty Images

У понеділок, 3 липня, Еліна Світоліна розпочала з перемоги свій шлях на Вімблдоні-2023. Українська тенісистка у двох сетах обіграла Вінус Вільямс, яка під час матчу посилила травму коліна.

Під час останнього розіграшу удар Світоліної влучив у лінію, але судді вказали на те, що м'яч опинився в ауті. Після челленджа рішення було змінено, що дозволило Еліні завершити матч перемогою. Вінус хитала головою, висловлюючи своє невдоволення.

Спортсменки потиснули одна одній руки. Однак потім американка пішла з корту, не потиснувши руку судді, порушивши традицію всіх тенісних матчів.

Такий вчинок не залишився непоміченим. У соціальних мережах фанати почали критикувати Вільямс.

"Соромно, що Вінус Вільямс не потиснула руку судді наприкінці матчу. Хоче грати у свої 43 роки, але веде себе як дитина. Просто заверши кар'єру", - цитує одного фаната talkSPORT.

"Дивно, що Вінус Вільямс все ще виступає на Вімблдоні, хоча мотання головою на адресу судді та відсутність рукостискання показали відсутність класу, недостойного чемпіонки", - додав інший.

Третій написав: "Було дивно бачити, як Вінус Вільямс знову з'являється на Вімблдоні. Ганьба, що вона хитала головою в бік судді і не потиснула руку. Ганебна поведінка для легендарного гравця".

Нагадаємо, що на ISPORT можна ознайомитися з розкладом та результатами всіх матчів жіночої сітки Вімблдону.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK