Екклстоун: Вольфф трохи втомився від Гемілтона

За словами колишнього керівника Ф1, Мерседес може здобути вільне місце за кермом боліда вже після цього сезону.
2022 г., 27 червня, 10:43
Тото Вольфф та Льюїс Гемілтон / Getty Images
Тото Вольфф та Льюїс Гемілтон / Getty Images

Берні Екклстоун, який відійшов від керівництва Формулою 1 після продажу компанії Liberty Media шість років тому, поділився своєю думкою щодо ситуації в Мерседес.

Цього сезону Льюїс Гемілтон значно відстає від свого нового напарника по команді в особі Джорджа Расселла. На думку 91-річного бізнесмена, нинішній Льюїс не схожий сам на себе і може задуматись про завершення кар'єри ще до завершення контракту, чий термін дії закінчується наприкінці 2023 року.

"Льюїс може продати свою позицію Тото (Вольффу)", - цитує Екклстоуна Planet F1. "Ось скільки я отримую, я піду, якщо ви дасте мені половину того, що я отримав би" - Тото може піти і укласти одну зі своїх чарівних угод, запропонувати комусь менше грошей і залишити собі 20 мільйонів фунтів".

"Нікому не треба говорити про це Тото, тому що він уже подумав про це. Льюїс, ймовірно, закінчив би за таких обставин".

Читайте також: Росберг: Сайнс гарний пілот, але він не чемпіон

У той час як Расселл не поступається Гемілтону в більшості вікендів Гран-прі цього року, Екклстоун підозрює, що серце 7-кратного чемпіона світу більше не так прив'язане до спорту, як раніше.

"Я не думав, що Расселл такий гарний, але він зробив чудову роботу. Я здивований. Або справа в тому, що Льюїс погано справляється? Може бути і те, і інше".

“Тото трохи втомився від Льюїса. Я не думаю, що він намагається щосили, а ви? Або, можливо, нам слід сформулювати це інакше. Здається, він не заперечує того, що програє. Звичайно, він дуже конкурентоспроможний, але я думаю, що зараз він занадто легковажно ставиться до своєї поразки".

"Я не думаю, що він активно допомагає Джорджу. Я не думаю, що він щось робить. Я не думаю, що він надто дбає про це. Я думаю, що це не так сильно його цікавить. себе, скільки раніше”.

Нагадаємо, що Гемілтон посідає шосте місце в особистому заліку пілотів, маючи 77 очок. На рахунку Расселла 111 очок та четверте місце.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK