Леклер: Закриюсь вдома і вийду тільки коли треба буде летіти до Угорщини

У пілота Феррарі свої методи роботи із труднощами.
2022 г., 28 липня, 00:20
Шарль Леклер / Reuters
Шарль Леклер / Reuters

Шарль Леклер лідирував на Гран-прі Франції, коли трапилася катастрофа. Він втратив контроль над своїми задніми колесами, намагаючись надто швидко вийти з повороту, і це виявилося фатальним для його шансів на перемогу, коли він вилетів за межі траси і врізався у стіну з шин.

Він видав крик, що запам'ятовується, по командному радіо і виглядав пригніченим, повертаючись у паддок. Він знав, що ця аварія подарувала його супернику за титул чемпіона світу Максу Ферстаппену шанс відірватися на 63 очки в особистому заліку пілотів.

"Я закриюся вдома і вийду на вулицю тільки тоді, коли в мене буде літак до Будапешта", — цитує монегаска The Mirror. "Я просто хочу залишитися один".

Ферстаппен виграв гонку у Ле-Кастелле, збільшивши свої шанси на чемпіонство. У чинного володаря титулу тепер досить великий запас, щоб як і раніше лідирувати в турнірній таблиці, навіть якщо він зійде в двох гонках поспіль.

Читайте також: Ред Булл продасть Порше половину акцій команди

"Я весь час проходжу один і той же процес. Я намагаюся проаналізувати ситуацію. Я занадто сильно тиснув і втратив задню частину боліда. Це був дуже важкий вікенд для мене, я багато боровся з балансом машини. Я зробив помилку в невідповідний момент" .

Раніше чемпіон світу 1996 року Деймон Гілл висловив думку, що Карлос Сайнс буде кращим лідером, ніж Леклер - він вважає, що іспанець краще справляється з труднощами, що виникають, ніж його напарник.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK