Бінотто: Стратеги – не слабке місце Феррарі

Італієць вирішив сказати пару слів на захист своєї команди.
2022 г., 12 серпня, 17:34
Маттіа Бінотто / Getty Images
Маттіа Бінотто / Getty Images

В останні роки стратегічні кроки, які робить Феррарі під час перегонів, викликають, як мінімум, подив. Часто фанати "червоних" критикують стратегів команди, проте керівник Скудерії Маттіа Бінотто став на їхній захист.

"Я вважаю, що у нас чудова команда стратегів. Мені не здається, що це слабке місце", – цитує Бінотто Autosport.

52-річний фахівець вирішив пояснити рішення, які найсильніше критикували.

"Можливо, рішення в Монако, Сільверстоуні та Франції здаються проблемними. Але я так не вважаю, тому що вірю, що в якихось випадках ми приймаємо правильні рішення. Я не думаю, що вони були невірними, і як і раніше вважаю їх правильними. Часом нам не щастило, але рішення не були помилковими".

Читайте також: Бинотто: При разработке двигателя Феррари предпочла мощность надежности

"Іноді команда стратегів видає прекрасні рішення - краще, ніж у інших. В Австрії у нас була чудова стратегія, а у суперників - ні. Напевно, стратегія у Франції була кращою, поки Шарль не припустився помилки".

"Нам вистачило сміливості, щоб залишити два комплекти мідіуму на гонку, у той час як у інших був хард. Для такого потрібні не просто сильні, а й хоробрі стратеги. Загалом у нас хороша команда, я не вважаю її слабким місцем".

Ідучи на літню перерву, Феррарі програє Ред Булл у кубку Конструкторів 97 очок, а Шарль Леклер поступається Максу Ферстаппену 80 очок в особистому заліку пілотів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK