"Уся справа в грошах": Андретті звинуватив команди Формули 1 у жадібності

При цьому Майкл зазначив, що у нього є два міцні союзники серед команд королівських перегонів.
2023 г., 10 січня, 22:28
Майкл Андретті / Getty Images
Майкл Андретті / Getty Images

В ексклюзивному інтерв'ю для Forbes Майкл Андретті висловився з приводу опору, який багато керівників команд роблять, щоб його команда, яку підтримує Кадилак, не була допущена до участі в чемпіонаті світу Формули 1.

"Уся справа в грошах", - сказав Андретті. "По-перше, вони думають, що втратить одну десяту свого призового фонду, але вони також стають дуже жадібними, думаючи, що ми заберемо всіх американських спонсорів".

"Уся справа в жадібності та погляді на себе, а не на тому, що краще для загального зростання серії".

Андретті сказав, що Зак Браун з МакЛарена — один із його найкращих друзів, і він твердо підтримує його зусилля, спрямовані на те, щоб допомогти створити нову команду "Королеви автоспорту".

Зак Браун, Майкл Андретті та Раян Вокіншоу
Зак Браун, Майкл Андретті та Раян Вокіншоу

Читайте також: Ріккардо: У якомусь сенсі радий, що не отримав місце у топ-команді на 2023 рік

"Зак хоче зробити все можливе, щоб допомогти нам потрапити до Формули 1. Альпін теж цього хоче. Зак Браун і Альпін — два дуже хороші союзники. Зак мене дуже підтримувє".

"Він відмінний друг і союзник. Він дає мені поради і готовий допомогти. Ми допомагаємо один одному. Я багато допомагав йому, коли він потрапив в IndyCar. Це дружба, яка працює в обидві сторони".

Нагадаємо, що заява Андретті-Каділлак про створення нової команди Ф1 була зустрінута різким негативом з боку більшості учасників серії. Подібна реакція розчарувала президента ФІА Мохаммеда Бін Сулайєма.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK