Бред Пітт розповів про фільм про Формулу 1, який знімали під час Гран-прі ВеликоЇ Британії

Зірка Голлівуду обіцяє, що фільм сподобається всім фанатам "королеви автоспорту".
2023 г., 11 липня, 16:24
Бред Пітт у ролі Сонні Хейса на Гран-прі Великої Британії / Getty Images
Бред Пітт у ролі Сонні Хейса на Гран-прі Великої Британії / Getty Images

Під час етапу у Великій Британії на стартовій решітці Формули 1 з'явилася ще одна команда.

У Сільверстоуні відбувалися зйомки майбутнього фільму "Апекс" (або ж "Апогей"), продюсерами якого виступають Бред Пітт та Льюїс Гемілтон.

Пітт, який до того ж грає одну з головних ролей, розповів про свого персонажа та свої відчуття від зйомок у справжньому гоночному боліді.

"Я граю хлопця, який брав участь у гонках Формули 1 у 90-х, але потрапив у жахливу аварію і пішов. Його старий друг, власник команди (Хав'єр Бардем) зв'язується з ним і розповідає, що вони на дні стартової решітки, не набравши жожного очка. Але в запасі є юний вундеркінд (Демсон Ідріс). Вони просять мене повернутися у відчайдушній спробі вийти вперед".

Бред Пітт та Демсон Ідріс
Бред Пітт та Демсон Ідріс / Джерело: Getty Images

"Ви ніколи не бачили на екрані таку швидкість, таких перевантажень. Багато моментів фільму справді захоплюють дух. Я відчув всю красу водіння, коли був на прямих. Гонки в цьому фільмі повинні бути настільки реалістичними, наскільки можливо. Ми покажемо спорт таким, яким він є. Агресія та спритність. Я поважаю це".

Читайте також: Ред Булл повторив історичний рекорд Формули-1

Варто зазначити, що Бред Пітт керував модифікованим автомобілем Формули 2 з доданим аеродинамічним пакетом Формули 1. Сам фільм вийде на стрімінговій платформі Apple TV або наприкінці 2024 року, або на початку 2025 року.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK