Вольфф: Це був найгірший вікенд Мерседеса за останні 13 років

Команда все ще не знає, у чому проблема.
2023 г., 6 листопада, 14:49
Тото Вольфф / Getty Images
Тото Вольфф / Getty Images

Очільник Мерседес Тото Вольфф визнав, що останнє Гран-прі Бразилії стало найгіршим вікендом команди за 13 років.

Функціонер визнав, що команда помилилася з налаштуваннями болідами, але навіть так все одно ніхто не знає, що трапилося з їхнім темпом.

Проблема була настільки масштабною, що команда не ризикнула порушити правило закритого парку, змінити налаштування та стартувати з піт-лейн.

"Вік-енди зі спринтами явно не наша найсильніша сторона. На більшості таких вікендів нам вдається вибратися з неприємностей. Але ось така різниця - восьме місце тут і майже перше місце за швидкістю всього тиждень тому в Мексиці, - здається просто неможливою. Особисто на мій погляд, це був найгірший вікенд за останні 13 років.

Так, ми помилилися з налаштуваннями, надто сильно підняли машину, і працювали з такими налаштуваннями весь вік-енд. Але це не головна причина такого провального вік-енду. На машині має бути якась фундаментальна механічна проблема. Заднє антикрило чи висота дорожнього просвіту не може настільки сильно все змінити, бо там ми говоримо про різницю в пару міліметрів. Так, звісно, помилка в таких налаштуваннях теж обходиться вам втратою швидкості, але не пояснює такий провал по ходу всього вік-енду.

Ми навіть думали над тим, щоб у гонці стартувати з піт-лейну. Проблема в тому, що ми й гадки не мали, що саме нам потрібно змінювати в налаштуваннях, оскільки основна проблема лежала набагато глибше. І щоб постаратися заробити якомога більше очок, ми подумали, що найкращим варіантом все-таки буде почати перегони зі стартової решітки", - наводить слова Вольффа racingnews365.

З результатами Гран-прі Бразилії ви можете ознайомитися на нашому сайті.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Мерседес Тото Вольфф

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK