Деймон Гілл: У Норріса є все, щоб стати чемпіоном світу

Володар титулу 1996 року виділив амбіції свого співвітчизника.
Вчора, 22:37
Деймон Гілл / Getty Images
Деймон Гілл / Getty Images

Чемпіон світу Формули-1 1996 року Деймон Гілл назвав імена пілотів, які в майбутньому можуть виграти чемпіонський титул.

При цьому 64-річний британець окремо виділив пілота МакЛарен Ландо Норріса, який наразі веде боротьбу за титул із Максом Ферстаппеном із Ред Булл.

"Я думаю, у нього є всі необхідні якості. Думаю, він незадоволений другим місцем", - цитує Гілла офіційний сайт Формули-1.

"Я бачив деякі його коментарі, зроблені під час літньої перерви, де він говорив, що був недостатньо хороший на початку цього сезону. Це ознака людини, яка дійсно збирається випробувати себе на міцність. Його не влаштовує бути достатньо хорошим. Він хоче бути найкращим".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Хорнер: Марко хотів замінити Ріккардо на Лоусона ще після Гран-прі Іспанії

Наступним Гілл відзначив напарника Норріса Оскара Піастрі.

"Дайте Оскару ще кілька сезонів, стільки ж, скільки було в Ландо, і він навчиться набагато більшого. Зараз він озирається на свої виступи і розуміє, що в нього ще не було тих компонентів, які йому потрібні. Він усе ще вчиться. У нього є талант, безумовно, і в нього є рішучість. Я дуже вражений Оскаром".

"Я б не став скидати з рахунків Джорджа Расселла. Я думаю, що він безумовно претендує на перемогу. А Шарль Леклер - типовий гонщик Феррарі в багатьох відношеннях. Мені здається, що з Шарлем можна як перемогти, так і програти, але з таким гонщиком можна виграти чемпіонат".

Раніше дворазовий чемпіон світу Фернандо Алонсо заявив про плани найближчими роками стати триразовим чемпіоном світу, після чого він зможе перейти в іншу автоспортивну серію.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK