Леклер: Темп Феррарі дарує надію на перемогу на Гран-прі США

Представник Скудерії досить оптимістично дивиться на свої шанси в майбутній гонці.
20 жовтня, 18:32
Шарль Леклер / Getty Images
Шарль Леклер / Getty Images

Пілот Феррарі Шарль Леклер показав четвертий результат у кваліфікації Гран-прі США, а його напарник по команді Карлос Сайнс - третій, поступившись лише Ландо Норрісу (МакЛарен) та Максу Ферстаппену (Ред Булл).

На думку монегаска, такий темп Скудерії у кваліфікації, а також у спринті, дарує надію на те, що він може виграти гонку в Остіні, попри певні проблеми італійців із проходженням першого сектору траси.

"Ніхто з нас не був здатний боротися з двома лідерами. Вони були занадто швидкі, але саме цього ми й очікували", - цитує Шарля Motorsport.

"Перший сектор у кваліфікації вчора та сьогодні, ми знали, що на даний момент у нас є обмеження в нашій машині. І жоден із варіантів налаштувань, які ми розглядали, не допоміг би вирішити цю проблему. Але у спринті ми зіткнулися з цією проблемою набагато рідше. Тому я з великим оптимізмом дивлюся на Гран-прі".

Читайте також: Хонда вимагає від Ред Булл, щоб команда провела тести за участю Цуноди

"Якщо ми побачимо такий самий гоночний темп, як у суботу, то, звісно, перемога в гонці можлива. Я думаю, що МакЛарен і Ред Булл, найімовірніше, зроблять крок уперед у плані налаштувань машини. Нам потрібно подивитися, наскільки це вплине на час проходження кола".

Гран-прі США відбудеться в неділю, 20 жовтня. Старт заїзду заплановано на 22:00 за київським часом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK