Плей-оф НБА: Індіана не втримала переможний рахунок у грі з Бостоном

Пейсерс навіть без Тайріза Галібертона були близькі до того, щоб скоротити відставання в серії.
26 травня, 08:13
Індіана - Бостон / Getty Images
Індіана - Бостон / Getty Images

У ніч на неділю, 26 травня, у рамках плей-оф НБА пройшов третій матч фінальної серії Східної конференції, в якому Індіана приймала Бостон.

Ще до початку поєдинку стало відомо, що своїм одноклубникам не зможе допомогти лідер Пейсерс Тайріз Галібертон, який погіршив травму підколінного сухожилля в минулій зустрічі команд.

Але і без нього підопічні Ріка Карлайла чудово справлялися. І хоча перша чверть повністю пройшла під лідерством Селтікс, починаючи з другої 12-хвилинки і аж до самого кінця Індіана не віддавала перевагу супернику.

Під час третьої чверті господарі паркету відірвалися на 18 очок і здавалося, що вони зможуть забрати перший домашній матч серії. Але чим ближче був кінець зустрічі, тим ближче Бостон підбирався. І в результаті за 39 секунд до кінця гри рахунок уперше зі старту другої чверті був рівним.

Читайте також: Чергова прогулянка Бостона чи Галібертон затягне Індіану? Анонс фіналу Східної конференції НБА

За 10 секунд до фінальної сирени Індіана програвала 111:112 і Ендрю Нембхард вирішив самостійно піти в атаку, де його зустрів Джру Холідей, який відібрав м'яч і згодом заробив штрафні кидки, які були реалізовані.

Аарон Несміт на останніх секундах спробував перевести гру в овертайм, але його триочковий не влучив у ціль.

Найкращим гравцем зустрічі став форвард Бостона Джейсон Тейтум, якому не вистачило лише двох передач для трипл-дабла: 36 очок, 10 підбирань, 8 передач та 2 блок-шоти.

Індіана - Бостон 111:114 (31:32, 38:25, 21:24, 21:33)

Індіана: Нембхард (32 + 9 передач), Сіакам (22 + 6 передач), Тернер (22 + 10 підбирань), Несміт (4 + 5 підбирань), Шеппард (0) - старт; МакКоннелл (23 + 9 підбирань + 6 передач), Топпін (4), Джексон (2 + 5 підбирань), МакДермотт (2).

Бостон: Тейтум (36 + 10 підбирань + 8 передач + 2 блок-шоти), Браун (24), Хорфорд (23 + 5 підбирань + 3 блок-шоти), Холідей (14 + 9 підбирань + 3 перехоплення), Вайт (13 + 5 підбирань + 7 передач + 4 блок-шоти) - старт; Прітчард (2), Тіллман (2), Бріссетт (0), Хаузер (0).

Рахунок у серії 0-3

Нагадаємо, що на ISPORT можна ознайомитися з розкладом та результатами всіх матчів плей-оф НБА.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK