Усик - Джошуа: де дивитися бій за звання чемпіона світу

Боксери зустрінуться у поєдинку за звання чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF. Дізнайся, де дивитись цей бій у прямому ефірі на ISPORT.ua.
2022 г., 20 серпня, 20:00
Олександр Усик та Ентоні Джошуа / Getty Images
Олександр Усик та Ентоні Джошуа / Getty Images

У вересні 2021 року український боксер Олександр Усик кинув виклику британському спортсмену Ентоні Джошуа, який на той момент володів чотирма поясами - WBA, WBO, IBF та IBO.

Усик, будучи аутсайдером бою, зумів створити сенсацію, вигравши двобій одноголосним рішенням суддів.

У разі контракту Джошуа мав право реванш, якщо програє у першому поєдинку. Британець одразу активував цю опцію. Очікувалося, що другий бій боксерів пройде навесні поточного року, проте бій був перенесений на серпень через повномасштабне вторгнення Російської Федерації в Україну.

Сторони зуміли домовитись про проведення реваншу 20 серпня у Саудівській Аравії.

Усик - Джошуа: де дивитися бій

Трансляцію події в Україні можна буде переглянути на кількох платформах: бій покаже Медіасервіс MEGOGO, відеоплатформа Volia TV, національна телерадіокомпанія Суспільне, YouTube-канал Олександра Усика – USYK 17.

Примітно, що такий широкий вибір транслятора став можливим завдяки українському боксеру – Олександру Усику. За словами його промоутера Олександра Красюка, Усик особисто викупив права на поєдинок, щоб українці мали вільний та безкоштовний доступ для перегляду бою.

Читайте також: Умови контракту, джентльменська поведінка та сенсаційний тріумф: як Усик вперше переміг Джошуа

Головний бій вечора Усик - Джошуа орієнтовно розпочнеться о 23:00 за київським часом.

Зазначимо також, що ви матимете можливість стежити за ходом розвитку бою разом з текстовою онлайн-трансляцією поєдинку Усик - Джошуа на ISPORT.ua.

Нагадаємо, що на кону у зустрічі Усика та Джошуа будуть одразу чотири пояси за версіями WBA, WBO, IBF та IBO, якими володіє українець.

Для Олександра Усика цей поєдинок стане 20-м у професійній кар'єрі та четвертим у рамках суперважкої ваги. Раніше колишній абсолютний чемпіон світу у крузервейті в новій вазі здолав Чазза Візерспуна, Дерека Чісора та Ентоні Джошуа.

Джошуа провів на профі рингу 26 боїв і здобув 24 перемоги. У червні 2019 року британець програв Енді Руїсу нокаутом у сьомому раунді, однак у реванші переміг.

Букмекерські компанії лідером реваншу вважають Олександра Усика, хоч коефіцієнт на його перемогу трохи "просів".


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK