Нокаут, рішення суддів або зухвала поведінка: Прогнози експертів на реванш Усик - Джошуа

ISPORT.ua ділиться думкою боксерського світу щодо результату титульного поєдинку.
2022 г., 20 серпня, 12:00
Ф'юри, Уайлдер и Чісора дали свій прогноз
Ф'юри, Уайлдер и Чісора дали свій прогноз

У суботу, 20 серпня, в Саудівській Аравії в Джідді на арені Super Dome відбудеться поєдинок між чемпіоном світу за версіями WBO, IBF і WBA в суперважкій вазі українцем Олександром Усиком (19-0, 13 КО) і британцем Ентоні Джошуа.

Імениті боксери, тренери та експерти зробили свої прогнози з приводу реваншу. Деякі функціонери та спортсмени впевнені у перемозі Джошуа, інші виступають за другу перемогу Усика.

ISPORT.ua зібрав думку людей, які озвучили свій прогноз про кінець бою українця та британця.

Тайсон Ф'юрі (чемпіон світу за версією WBC у суперважкій ваговій категорії) не сумнівається у перемозі українця.

"Перший бій не був одностороннім. Не тотально на користь Усика. Він вийшов з нього з великою кількістю синців на обличчі. Тож Джошуа цілком точно може влучити по ньому чимось важким. Але, думаю, Усик занадто вже красень, щоб пропускати таке . Занадто розумний і швидкий для Джошуа. І шульга. Він лише зробить так, що Усик буде ще частіше потрапляти по Джошуа. Тому я не бачу як перемагає Джошуа".

Едді Гірн (глава промоутерської компанії Matchroom Boxing, який представляє інтереси британця) переконаний у перемозі Джошуа нокаутом:

"Мій прогноз такий: Джошуа нокаутує Усика протягом шести раундів".

Читайте також: Усик - Джошуа: анонс бою за звання чемпіона світу

Джозеф Паркер (колишній чемпіон світу в суперважкій вазі) віддав перевагу Усику:

"Я віддам перевагу Олександру, тому що не впевнений, який у Джошуа план і що він робитиме зі своєю новою командою".

Читайте також: Усик - Джошуа: анонс бою за звання чемпіона світу

Дерек Чісора (колишній суперник Олександра Усика) не сумнівається, що Ентоні переможе нокаутом:

"Усик не має важкого удару, але він б'є. Він завжди поруч, ніколи не втомлюється. У Джошуа є міць, так що ми всі побачимо. Я передбачаю, що Ей Джей переможе нокаутом".

Тедді Атлас (один із найкращих тренерів сучасності) вірить в успішний результат реваншу для Усика.

"Усик переможе. Я не можу виступити проти Олександра. Як я можу піти проти нього, якщо немає причин? Усик був непереможеним чемпіоном світу в крузервейті, об'єднав усі титули і є найкращим крузером в історії, за винятком Холіфілда".

Боб Арум (голова промоутерської компанії Top Rank) вірить у перемогу Усика:

"Усик і Джошуа влаштують дуже хороший поєдинок. Відверто кажучи, я чекаю, що Усик зробить те саме, що й у першому бою".

Олександр Гвоздик (колишній чемпіон світу) вважає, що Олександр переможе рішенням суддів:

"Усик переможе у реванші. Зробить він це за рішенням суддів".

Деонтей Вайлдер (колишній чемпіон світу у надважкій вазі за версією WBC) вважає, що українець переможе:

"Моє серце легко каже, що переможе Усик. Тепер він має імпульс. Але це бокс і ніколи нічого не можеш стверджувати напевно".

Луїс Ортіс (ветеран суперважкої ваги) схиляється до перемоги Ентоні Джошуа:

"Якщо Ентоні добре підготується, він матиме правильний стиль і план на бій, а також якщо він скористається своїми габаритами, то повинен виграти цей поєдинок. Я дійсно схиляюся на бік Ентоні".

Карл Фроч (колишній чемпіон другої середньої ваги) впевнений, що Усик переможе:

"Я не думаю, що Джошуа переможе його. У нього повинні бути здібності зробити це. Ентоні досить великий і сильний, а також має всі фізичні дані, але я сумніваюся, що у нього правильне мислення. Я не думаю, що у нього потрібний менталітет. Якщо в ньому зможуть щось кардинально змінити на зборах, тоді може бути, але зараз Джошуа для мене величезний аутсайдер".

Кубрат Пулев (колишній суперник Джошуа) припускає, що українець переможе, можливо, навіть нокаутом:

"Олександр здобув чудову перемогу над Джошуа в їхньому першому бою. Я був впевнений тоді, як і впевнений зараз, що Олександр знову його вразить, і, можливо, нокаутом. Джошуа - добрий боксер, але йому не вистачає багатьох якостей, щоб продовжувати залишатися чемпіоном у надважкій вазі".

Джеймс Алі Башир (колишній тренер Усика) чекає на рівний бій, але схиляється до перемоги українця:

"У реванші я даю 60 на 40 на користь Усика. Я думаю, що Джошуа помилився з тренером, вибравши Гарсію, тому що Роберт ніколи не тренував боксерів суперважкої ваги. Під керівництвом Гарсії Джошуа битиметься безрозсудно, замість того, щоб різати кути, постійно і терпляче працювати добрим джебом".

Отто Валлін (шведський суперваговик) вважає, що українець переможе:

"Я думаю, що Усик переможе просто тому, що він у першому бою довів, що він найкращий боєць".

Ігор Міщук (редактор ISPORT) чекає ще більш цікавий поєдинок, але вірить в перемогу Усика:

"Повної впевненості у достроковій перемозі Усика немає. Узагалі із цього протистояння можна було б влаштувати красиву трилогію для визначення сильнішого, із перемогою Джошуа в другому поєдинку відповідно. Проте в цій історії є третій персонаж, який володіє титулом WBC, а також існують прагнення влаштувати бій за звання абсолютного чемпіона, тому саме цей реванш стане вирішальним. Промоутер українця заявляв, що третього бою не буде, третій поєдинок - це бій за абсолюта, тому іншого розвитку подій очікувати не варто.

Це в першому поєдинку Усик став несподіванкою для Джошуа, тепер же суперники краще знають один одного, і можна сподіватися, що реванш буде ще яскравішим, а сутичка запеклою. Обидва суперники здатні пройти всю дистанцію, звитяга цього разу здобуватиметься важче. Проте можна очікувати, що Усик свого вже не віддасть, скористається своїми перевагами, перебоксує Джошуа і повторить успіх першого бою, тому - перемога українця рішенням суддів.".

Ділліан Уайт (колишній суперник британця) думає, що Ентоні переможе у реванші:

"Коли ми билися з Джошуа, а ми провели два бої, то між нами була агресія. Ось у чому полягає різниця між нашим протистоянням та його боєм з Усиком. У тому поєдинку не було агресії. Джошуа намагався перебоксувати людину, яка займається боксом 25-30 років. Я вірю, що якщо Ентоні знову застосує агресію, яка була у нього проти мене, то він виступить набагато краще. Можливо, тоді цього разу він поб'є та нокаутує Усик".

Оскар Де Ла Хойя (легендарний боксер, голова промоутерської компанії Golden Boy Promotions) не сумнівається в успіху Усика:

"Насправді мені здається, що вдруге Усик, ймовірно, легше переможе Джошуа. У Усика сильніше розвинений інстинкт убивці. Якщо Олександр опиниться в нокдауні, то підніметься і нокаутує тебе завдяки своїй мужності. І справа не в мужності, тому що вона є у кожного бійця, який виходить на ринг. Але це щось на кшталт жорсткості, а загалом - це яйця".

Міхай Ністор (колишній суперник британця та українця в любителях) припускає, що Усик переможе:

"Для Джошуа буде великим задоволенням, якщо він виграє бій. Але я вважаю, що Усик знову переможе".

Дмитро Данець (редактор ISPORT.ua) прогнозує складний поєдинок, переможцем якого стане Олександр Усик.

"Джошуа після провального першого бою точно змінить тактику: діятиме агресивніше, намагатиметься завдати більше ударів і вірити у свою міць. Але майстерність Усика скаже про себе неодноразово, тому вважаю, що Олександру вдасться уникнути серйозних проблем до середини поєдинку, а потім він знову примушуватиме Джошуа відступати. Можливо, у чемпіонських раундах ми побачимо нокаут у виконанні Усика".

Нагадаємо, на ISPORT буде доступна відео онлайн-трансляція та Усик - Джошуа: текстова онлайн-трансляція боютекстова онлайн-трансляція поєдинку[[/link_local] Джошуа.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK