"Відмовлявся йти на поступки": Промоутер Усика розповів про поведінку Ф'юрі під час переговорів

Представник українця розкрив деталі зриву поєдинку з британцем.
2023 г., 23 березня, 14:48
Олександр Красюк і Олександр Усик / Getty Images
Олександр Красюк і Олександр Усик / Getty Images

Олександр Красюк, промоутер володаря титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, прокоментував зрив об'єднавчого бою з чемпіоном за версією WBC Тайсоном Ф'юрі.

За словами представника українського боксера, із британцем було просто неможливо домовитися, оскільки він не хотів йти на жодні компроміси.

"Суперечки про розподіл гонорару в реванші дали іскру, і одного разу все це просто вибухнуло. Ми постійно намагалися знайти вихід із усіх ситуацій, але раптом опустили руки.

Ми намагалися знайти компроміс у кожному невирішеному питанні. Але проблема в тому, що Тайсон категорично відмовлявся йти на будь-які поступки.

Усик уже три місяці в таборі, адже спочатку ми думали організувати цей бій у лютому. Але Ф'юрі навіть не готувався до нього.

Читайте також: "Нічого не робили під Усика": Тренер Ф'юрі зробив несподіване зізнання про підготовку до бою

Усик погодився на все. Погодився битися за 30%. Але скільки можна йти на поступки? Усик погодився на 30%, маючи на увазі, що такий самий розподіл призового фонду збережеться і в реванші на користь переможця першого бою. Говоримо відверто. В Англії вас просто можуть пограбувати судді. У нас таке вже було.

Моєю першою пропозицією був рівний розподіл грошей і в першому бою, і в другому. Це зберегло б стимул для обох бійців. Адже ви пам'ятаєте, що сталося з Тайсоном після бою з Володимиром Кличком?" - сказав Красюк у коментарі iFL TV.

Раніше Красюк також спростував інформацію, що Усик міг отримати найбільший у кар'єрі гонорар за бій із Ф'юрі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK