"Величезний виклик": Тренер Челсі оцінив матч-відповідь із Боруссією Дортмунд

Лондонцям доведеться відігруватися після мінімальної виїзної поразки.
2023 г., 6 березня, 22:52
Грем Поттер / Getty Images
Грем Поттер / Getty Images

Головний тренер Челсі Грем Поттер поділився думками про матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти дортмундської Боруссії.

Перед повторною зустріччю німецька команда матиме невелику перевагу завдяки мінімальній домашній перемозі 1:0 у першому поєдинку.

"Це великий і дуже хвилюючий матч. Нас очікує великий вечір футболу на Стемфорд Брідж, і ми з нетерпінням чекаємо на нього. Ми мислимо позитивно і постараємося перемогти. Боруссія - топова команда. Зараз вона набрала приголомшливий хід і перемагає майже в кожній грі.

У нашому становищі треба радіти тиску. Це означає, що ми маємо фантастичний шанс поборотися за місце у вісімці найкращих. Я просто думаю про те, наскільки важливо команді та клубу пробитися до чвертьфіналу. Ми граємо проти топового суперника, це величезний виклик, але водночас і неймовірна нагода. Викладемося на полі на всі сто відсотків", - наводить слова Поттера офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, що матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Челсі - Боруссія Дортмунд відбудеться у вівторок, 7 березня, у Лондоні на Стемфорд Брідж. Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 22:00 за київським часом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK