У Мальти нуль у графі "очікувані голи" у другому таймі матчу проти України

Українська оборона чудово зіграла у другій половині зустрічі, не давши супернику створити жодного небезпечного моменту біля своїх воріт.
2023 г., 19 червня, 21:41
Україна - Мальта / УАФ
Україна - Мальта / УАФ

У понеділок, 19 червня, збірна України з мінімальним рахунком здолала збірну Мальти у рамках групового етапу кваліфікації чемпіонату Європи 2024 року.

Підопічні Сергія Реброва обіграли суперника завдяки єдиному голу з пенальті, який реалізував Віктор Циганков у середині другого тайму.

Варто зазначити, що саме у другій 45-хвилинці "жовто-сині" продемонстрували чудову гру в обороні, не дозволивши опоненту створити жодного небезпечного моменту біля своїх воріт.

Так, у другому таймі Мальта завдала всього одного удару, який навіть не отримав жодної оцінки у якості очікуваного голу. У підсумку – нуль у графі xG.

Джерело: скриншот

Усього ж за матч мальтійські футболісти завдали чотири удари (два в площину воріт), які загалом були оцінені в 0.25 бала по xG. Україна ж хоч і з двома пенальті, але створила моментів на 3.19 гола.

Джерело: скриншот

Нагадаємо, що наприкінці першого тайму "відзначився" Владислав Ванат, котрий одним підкатом відправив до лікарні воротаря збірної Мальти.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK