Евра: Залиште Роналду та Манчестер Юнайтед у спокої

Француз втомився від критики і свого колишнього клубу, і колишнього одноклубника.
2022 г., 25 листопада, 22:10
Кріштіану Роналду та Патріс Евра
Кріштіану Роналду та Патріс Евра

Епопея імені "Кріштіану Роналду проти нинішнього Манчестер Юнайтед" завершилася тим, чого багато хто і очікував - сторони припинили співпрацю, розірвавши контракт за згодою обох сторон.

І клуб, і гравець за цей час зазнали критики з боку фанатів один одного. Колишньому захиснику манкуніанців та одноклубнику португальця Патрісу Евра це набридло - він закликав фанатів припинити штурмувати соціальні мережі, "давши спокій" і МЮ, і Роналду.

"Я розмовляв з Кріштіану Роналду і можу сказати йому, що бажаю йому всього найкращого, тому що він працьовитий. Я розумію, що у кожного своя думка, є ті, хто винен, або ті, хто правий".

"Але це нічого не змінить, стосунки закінчилися. Що б ви не говорили, нічого не зміниться. Багато хто забуває, що Кріштіану втратив сина і повернувся на поле професійно, зразково, викладаючись на всі 100%, як завжди".

"Багато хто називає його поганим, але це не так. Він людина, яка любить свій клуб і хоче віддати йому всі 100%. Кріштіану — джентльмен. Багато гравців, які займаються контрактами, надсилають адвокатів, а він — ні".

"Кріштіану говорить від серця, деякі думають, що він Бог і прийшов з далекої галактики, але він залишається людиною. І з тієї причини, що багато людей забувають, що Кріштіану зробив для цього клубу, вони не повинні забувати його і віддавати йому належне". ..

"Так що я можу порадити вам, хлопці, живіть своїм життям, отримуйте задоволення і залиште Кріштіану Роналду та Юнайтед у спокої".

Читайте також: Скандальний герой: Яким був другий прихід Роналду в Манчестер Юнайтед

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду виступає у складі збірної Португалії на чемпіонаті світу у Катарі, залишившись гравцем без клубу. Він уже встиг допомогти своїй команді перемогти Гану у першому матчі 3:2.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK