Найочікуваніші трансфери літа: Повернення Мессі до Барселони, перехід Неймара до Челсі

Редакція ISPORT зібрала список найгучніших потенційних переходів міжсезоння.
2023 г., 22 травня, 11:30
Ліонель Мессі / Getty Images
Ліонель Мессі / Getty Images

Добігає кінця черговий футбольний сезон, а це означає, що настає час гучних трансферів від топ-команд, які або провалили нинішню кампанію, або потребують точкових посилень.

Зважаючи на це, редакція ISPORT вирішила розібратися у потенційних великих трансферів літа 2023 року.

Ліонель Мессі: з ПСЖ - до Барселони

Блудний син близький до того, щоб знову стати футболістом "синьо-гранатових". Круїз до Парижа не надто вдався у аргентинця, через що перехід у рідну команду виглядає найбільш логічним варіантом для 35-річного гравця.

Єдиною перепоною для Барселони може стати фінансова складова, а також конкуренція з боку клубів із Саудівської Аравії. Зважаючи на те, що перед Мессі стане питання: грати за улюблену команду майже за "копійки" чи безбідна старість? Нам здається, що переможе перший варіант.

Читайте також: Нова глава: де продовжить кар'єру Мессі

Неймар: з ПСЖ - до Челсі

Кар'єра бразильця у Парижі могла б стати досить успішною, якби йому вдалося виграти Лігу чемпіонів. Без цього трофея багато експертів і фанатів вважають цей трансфер провальним, але лише зі спортивної точки зору.

Після всіх витівок з боку вболівальників парижан Неймар задумався про зміну клубної прописки. Челсі із задоволенням прихистить у себе такого іменитого футболіста, поки щедрість Тодда Боелі не закінчиться.

Беллінгем: з Боруссії - до Реалу

Юний англієць встиг запалити у Бундеслізі та своїй збірній, через що звернув на себе увагу з боку грандів Європи. Манчестер Сіті мріє підписати такого перспективного футболіста до своїх лав, проте сам він хоче у сонячний Мадрид.

Джуд ні секунди не думав про якусь іншу команду, окрім Реала, адже успіхи "вершкових" на європейській арені змусять багатьох гравців перейти саме до них. Залишилося лише врегулювати питання з трансферною вартістю Беллінгема. Думаємо, хитрий лис Флорентіно Перес зможе оформити черговий вигідний для себе перехід.

Кім Мін Чже: з Наполі - до Манчестеру Юнайтед

Корейський захисник лише за рік зумів потужно проявити себе у чемпіонаті Італії. Вперше потрапивши на такий високий рівень, йому вдалося закохати в себе фанатів Наполі, а також стати лідером оборони, який допоміг завоювати довгоочікуване скудетто.

Манчестер Юнайтед не залишився осторонь після побаченого і захотів поповнити ряди якісним захисником, який так потрібен команді. Ціна питання – лише 45 млн євро, проте лише з 1 по 15 липня, так прописано у контракті Кім Мін Чже.

Деклан Райс: з Вест Гема - до топ-клубу АПЛ

Англієць явно засидівся в таборі "молотобійців". Складно тягнути команду поодинці, коли вона знаходиться в нижній половині турнірної таблиці, а ти – основний гравець збірної, які прагнуть завойовувати трофеї.

Челсі вже давно тримає на олівці Райса, тим більше, що там виступає його найкращий друг дитинства Мейсон Маунт. Арсенал також хоче посилити центральну вісь, проте переможе у цій гонці той, хто більше готовий заплатити.

Харрі Кейн: з Тоттенгема – кудись за трофеями

Тобі 29 років, ти топ-форвард свого клубу, чемпіонату, збірної та у світі ти входиш у топ-5, але граєш за Тоттенгем… Що робити в такій ситуації? Правильно, проситись покинути клуб, тим більше, що є охочі тебе підписати.

На Кейна претендують лише дві команди: Баварія та Манчестер Юнайтед. Якщо мюнхенці вкрай скрупульозно ставляться до фінансового питання, то "червоні дияволи" готові викласти понад 100 млн фунтів за кращого форварда країни. Вибір лише за Харрі та Даніелем Леві.

Артем Довбик: із Дніпра-1 - за кордон

Українець непогано запалює в поточному сезоні УПЛ, встигнувши набити за 26 турів 23 голи. Форвард успішно тягне свою команду до зони єврокубків і навіть намагався допомогти дніпрянам посперечатися за чемпіонство із Шахтарем.

У 25-річного Артема ще вся кар'єра попереду, проте необхідно вирішувати питання із клубною пропискою. Якщо пересидить - так і не отримає шанс заграти в топ-клубі чи чемпіонаті, так що саме час перебратися в умовний Марсель, тим більше, що клуб Руслана Маліновського виявляє інтерес.

Йошко Гвардіол: з РБ Лейпциг - до Манчестер Сіті чи Челсі

Юний хорват встиг зарекомендувати себе в Бундеслізі як міцний і надійний центрбек, здатний в 21 рік бути одним з головних диригентів в обороні "биків" і своєї збірної. Челсі та Манчестер Сіті вдало помітили дані якості.

РБ Лейпциг хотів виручити за свого гравця до ЧС-2022 не менше 80 млн євро, проте Ліонель Мессі вніс виправлення до цінника футболіста, чим, ймовірно, і скористаються англійські гранди.

Жоау Феліш: з Атлетіко - у ?

Юний португалець зробив свого часу фатальну, перейшовши з Бенфіки до Атлетіко. Чому помилку? Навряд чи юному і дуже перспективному нападнику хочеться грати в оборонний футбол Дієго Сімеоне, через що португалець зараз готовий на будь-які варіанти заради догляду.

На футболіста претендує Челсі, який уже взяв Феліша в оренду, проте лондонці навряд чи захочуть платити за Жоау майже 100 млн євро. Зважаючи на це питання: в яку топ-ладу перейде португалець цього літа?

Гонсалу Рамуш: з Бенфіки - у ?

Форвард "орлів" добре себе виявив у Лізі чемпіонів та місцевому чемпіонаті, а підкріпив яскраве враження гарним виступом на ЧС-2022, шкода, що це не стосується його збірної.

21-річний португалець уже входить у шорт-лист Манчестер Юнайтед, проте "червоні дияволи" не виділяють футболіста як головну мету на літо. Зважаючи на це, наша редакція бажає Рамушу перейти в топ-клуб цього літа, але точно не в Атлетіко.

Алексіс МакАлістер: із Брайтона - до Ліверпуля

Аргентинець запалив на минулому Чемпіонаті світу, чим допоміг своїй команді та брату по рудій бороді Ліонелю Мессі підняти заповітний кубок над головою. Взимку на Алексіса не було претендентів, тому що багато хто вважав його перформанс на мундіалі лише коротким спалахом, проте вийшло зовсім інакше.

МакАлістер допоміг Брайтону дійти до півфіналу Кубка Англії, а також чайки претендують на єврокубки. Роберто Де Дзербі дуже цінує свого підопічного, проте Юрген Клопп мріє роздобути Алексіса до себе в обойму, та й сам футболіст готовий перебратися до табору Ліверпуля.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: трансфери Літо

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK