Наставник Боруссії: Виграти фінал Ліги Чемпіонів - наша цітка мета

Едін Терзич поділився думками про матч проти Реала.
31 травня, 22:37
Едін Терзич / Getty Images
Едін Терзич / Getty Images

Головний тренер Боруссії Дортмунд Едін Терзич висловився про завтрашній матч проти Реала.

За словами німця хорватського походження, у "джмелів" є чітка мета - не просто зіграти в фіналі Ліги Чемпіонів, а виграти його.

"Ви не граєте у фіналі, ви виграєте фінал - і це наша чітка мета. Ми щасливі бути тут, але ми повинні перемогти на стадіоні «Вемблі» проти «Реала», щоб тримати цей трофей у своїх руках".

Також Терзич поділився думками про тренерську дуель з Карло Анчелотті.

Читайте також: Прощання, боротьба за Золотий м'яч та питання справедливості: анонс фіналу Ліги чемпіонів Боруссія Дортмунд - Реал

"Я дуже поважаю Карло Анчелотті. Він працював з різними командами, в різних країнах і культурах, і протягом двох десятиліть він був успішним. Те, як він керує командами, є прикладом для наслідування, і він є одним з моїх прикладів для наслідування в цьому бізнесі.

Ми знаємо, що вони на сьогоднішній день є найуспішнішою командою в цьому конкурсі. У нас було лише дві поразки в цьому сезоні, але ми також бачимо, що готові змагатися на найвищому рівні. Якщо розбити це на одну гру, то все можливо. У них є роль фаворита, але ми теж не були фаворитами проти Атлетіко чи ПСЖ. Якщо ми будемо сміливими і не прийдемо сюди, щоб побачити, як Мадрид виграє свій наступний трофей, тоді у нас буде шанс".

Читайте також: Хіп-хоп виконавиця і українська дружина Забітцера: Символічна збірна коханих Боруссії Дортмунд

Наостанок Едін прокоментував вміння своєї команди сильно грати в обороні.

"Ми - команда з найбільшою кількістю сухих матчів у змаганнях. Потрібно тримати суперника якомога далі від воріт. Ми не були на своєму найвищому рівні, коли пропускали голи у вересні, але зараз ми зовсім інша команда і показали, що готові боротися за трофей", - сказав спеціаліст.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Едін Терзіч

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK