Хавбек Боруссії Д: Ми віримо в перемогу над Реалом. Якби це було не так, можна було б сидіти вдома

Юліан Брандт поділився думками про фінал Ліги Чемпіонів.
31 травня, 23:03
Юліан Брандт / Getty Images
Юліан Брандт / Getty Images

Півзахисник Борусії Дортмунд Юліан Брандт поділився думками про фінал Ліги Чемпіонів з Реалом.

За словами Брандта, він та партнери намагають не надавати особливого значення матчу.

Читайте також: Прощання, боротьба за Золотий м'яч та питання справедливості: анонс фіналу Ліги чемпіонів Боруссія Дортмунд - Реал

"Ми грали останню гру в сезоні два тижні тому. Це зараз така велика проблема? Я б так не сказав. Для мене це не має ніякого значення. Ми багато та інтенсивно тренувалися і добре підготовлені.

Наш сезон у Лізі чемпіонів додає нам сміливості. Тепер у нас фінальний суперник, як уже сказав наш тренер. Це найкраще, що може бути - але ми всі маємо абсолютну віру. Якби було інакше, ми могли б з таким же успіхом залишатися вдома.

Намагаємося зберігати спокій. Звичайно, зараз все має набагато більший масштаб. Повністю ігнорувати це не можна. Але можна зробити повсякденне життя максимально нормальним. Це нормально, що є очікування і хвилювання. Тим не менш, ми намагаємося сприймати це як черговий матч".

Читайте також: Наставник Боруссії: Виграти фінал Ліги Чемпіонів - наша цітка мета

Також Юліан висловився про Марко Ройса та Тоні Крооса, для яких цей матч стане останнім в футболці Боруссії Дортмунд та взагалі в клубному футболі відповідно.

"Я мав змогу пограти з ними обома. Тоні - абсолютна ікона і сенсаційний хлопець, який виграв все. Марко також є однією з причин, чому я граю за Боруссію. Він був моїм кумиром у дитинстві та підлітковому віці. Тренуватися і грати з ним досі дуже весело. Вони обидва - великі імена, які говорять самі за себе", - сказав німець.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Реал Борусія Дортмунд

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK