Скрипник: Ми розчаровані, але покидаємо Стокгольм з високо піднятою головою

Фахівець підбив підсумки невдалого для його команди поєдинку.
2022 г., 28 липня, 09:01
Віктор Скрипник / ФК Ворскла
Віктор Скрипник / ФК Ворскла

Головний тренер полтавської Ворскли Віктор Скрипник прокоментував поразку своєї команди від АІКа (0:2) у матчі-відповіді кваліфікації Ліги конференцій.

Підопічні Скрипника виграли в першому матчі з рахунком 3:2, але поразка у другій грі не дозволила команді продовжити виступ у єврокубковому турнірі.

"Звичайно, ніяк неможливо приховати сім місяців. Можливо, у першому матчі було більше емоцій, адже це була перша гра за сім місяців, хороший стадіон та публіка.

Але коли справа доходить до серйозного, то є такі прорахунки, які стають вирішальними. Ми вітаємо з перемогою нашого суперника.

Всі гравці виклалися на повну, це було видно. У багатьох були судоми, хлопці всі сили залишили на полі. Дався взнаки клас опонента.

У нас були вимушені заміни вже у першому таймі, потім вилітали люди, які грають першу роль у команді. Поки що нам складно їх замінити. Я нічого поганого не можу сказати про тих, хто виходив на поле, вони робили все, що могли.

Ми мали моменти, але ми не забили. Двічі пропустили – там рикошет, там трохи таке. Ми розчаровані, але покидаємо Стокгольм з високо піднятою головою. Бажаємо АІКу пройти якнайдалі в турнірі", - сказав Скрипник у післяматчевому коментарі.

Нагадаємо, на ISPORT можна ознайомитись з усіма результатами Ліги конференцій-2022/23.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK