Вернидуб очолив Кривбас

Українець підписав контракт терміном три роки.
2022 г., 21 червня, 10:03
Юрій Вернідуб – новий головний тренер Кривбасу / fckryvbas.com
Юрій Вернідуб – новий головний тренер Кривбасу / fckryvbas.com

Футбольний клуб Кривбас призначив нового головного тренера команди.

Як повідомляє прес-служба клубу, ним став Юрій Вернідуб, контракт із яким розрахований на три роки.

"В нинішній ситуації – це ідеальний варіант головного тренера у всіх сенсах. Його досвід – це саме те, що зараз необхідно Кривбасу, а його громадянська позиція повністю сходиться з нашою.

Наша співпраця з ним, як з тренером, починається тільки сьогодні, але наша взаємодія на фронті розпочалася майже з перших днів війни. Він захищав країну саме на Криворізькому напрямку: мабуть, це також є знаково.

Я обіцяю, що й надалі ми разом продовжимо допомагати ЗСУ аж до нашої перемоги над російським агресором", – заявив президент клубу Костянтин Караманіць.

Нагадаємо, Вернідуб з перших днів повномасштабного вторгнення захищав Україну у лавах Збройних сил. Наказом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного Вернидуба переведено до міста Кривий Ріг, у місце розташування Кривбасу, для подальшого проходження військової служби.

"Для мене велика честь в цей складний для нашої країни час тренувати саме український клуб. Клуб з великим ім'ям і чималими амбіціями. А також це надасть нові можливості в інформуванні та допомозі ЗСУ", – зазначив Вернідуб.

Нагадаємо, до війни Вернідуб тренував молдавський Шериф, але виїхав із розташування клубу після початку бойових дій. Нещодавно Шериф офіційно припинив співпрацю з фахівцем.

Раніше повідомлялося, що Кривбас припинив співпрацю з двома тренерами через антиукраїнську позицію.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK