Маліновський назвав головне завдання на матч із Шотландією

Півзахисник поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку у Лізі націй.
2022 г., 26 вересня, 12:57
Руслан Маліновський / УАФ
Руслан Маліновський / УАФ

У вівторок, 27 вересня, збірна України проведе матч із Шотландією у рамках Ліги націй.

Півзахисник української команди Руслан Маліновський висловився про майбутній поєдинок. За словами футболіста, команда зробила роботу над помилкою після розгромної поразки (0:3) від Шотландії.

"Краще такі матчі грати, коли в команди є ціль, відповідальність. Ми знали, що після перемоги над Вірменією нам потрібен буде один результат із Шотландією. Ми завтра гратимемо на перемогу. Ми вже провели два матчі, потрібно правильно підготуватися до наступного, зробити висновки з попередньої гри із шотландцями, проаналізувати, що ми робили не так, як треба. Завтра потрібно зіграти набагато якісніше".

Читайте також: Петраков - про матч із Шотландією: Дуже хочемо вийти на поле та реабілітуватися

Маліновський вважає, що команда має фізично проявити себе, віддавши всі сили.

"Була різна гра й різні результати. Шотландці зробили висновки після першого матчу, дещо змінили. Я не сказав би, що в першому таймі вони набагато краще грали. У нас не вистачало завершення, останнього пасу. Якби ми забили в першому таймі, то гра пішла би по-іншому. У завтрашньому поєдинку нам потрібно витримати 90 хвилин фізично. Ми повинні зіграти сильніше в цьому плані. Нам потрібно щось змінити, як це робили шотландці. Ми завтра повинні зіграти трошки по-іншому, більш агресивно.

Звичайно, це вже третій матч. У кожному поєдинку збірна України виходить і грає за свою країну, за своїх бійців, за всіх, хто за нас переживає в погані чи хороші часи. У футболі завжди є три результати, але головне — віддавати всі сили на полі. Тому ми віддаватимемо всі сили та сподіватимемося на позитивний результат", - зазначив Маліновський.

На ISPORT буде доступна онлайн-трансляція зустрічі, яка розпочнеться о 21:45 за Києвом.

Источник: УАФ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK