Беленюк: Готую запит до правоохоронних органів, щоб дізнатися, чи відреагували вони на розслідування про Бубку

Олімпійський чемпіон має намір домогтися справедливості.
2023 г., 16 липня, 22:27
Жан Беленюк / Getty Images
Жан Беленюк / Getty Images

Олімпійський чемпіон і депутат від Слуги Народу повідомив, що готує запит до правоохоронних органів, щоб дізнатися, чи відреагували вони на розслідування Bihus,info про Сергія Бубку.

Жан зазначив, що про результат розповість додатково, а також констатував, що в Україні на жаль не працює інститут репутації.

"На жаль, проаналізувавши ситуацію з розслідуванням Bihus.Info та реакцією на нього комісії спортсменів, мушу констатувати - Україні ще доведеться формувати інститут репутації... Через те, що здебільшого суспільство, і безпосередньо спортсмени-олімпійці, як складова цього суспільства, не готові, на жаль, реагувати на суспільно значущі речі та критично ставитися до можливих протиправних дій будь-кого, навіть якщо це найвидатніший стрибун із жердиною України.

А найвидатніші стрибуни з жердиною комунікуватимуть і реагуватимуть відповідним чином на матеріали, які, у разі, якщо це все неправда і наклеп, паплюжать їхню честь і гідність.

Минуло вже понад тиждень після оприлюднення розслідування Бігус інфо про співпрацю родичів пана Бубки та фірм, які пов'язані з ним, з терористами в окупованому Донецьку, проте від нього ми не почули жодного слова... Лише заяви третіх осіб про те, що він готує позов до суду...

Водночас на комісії атлетів НОК пропозицію Владислава Гераскевича хоч якось відреагувати на це розслідування підтримав лише сам Влад Гераскевич.

Спортсмени аргументували це тим, що необхідно, щоб цим питанням займалися відповідні правоохоронні органи, а вже тоді, за результатами їхньої роботи, робитимемо висновки.

Тому готую депутатські запити до відповідних правоохоронних органів, щоб дізнатися, чи взагалі вони якось відреагували на це розслідування. Про результати повідомлю додатково", - написав спортсмен.

Нагадаємо, видання Bihus.info оприлюднило інформацію про те, що фірми, якими володіє Бубка та його брат Василь, співпрацюють із терористами на окупованих територіях, продаючи їм пальне. Сергій відреагував на це, зібравшись подавати позов на портал.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Сергій Бубка Жан Беленюк

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK