Російський снайпер зізнався, що хоче грати за NaVi

Абдул "degster" Гасанов погодиться приєднатися до команди, якщо отримає таку пропозицію.
2022 г., 22 червня, 08:22
Абдул
Абдул "degster" Гасанов / HLTV.org

Російський гравець у CS:GO Абдул "degster" Гасанов на минулому BLAST Premier: Spring Finals 2022 зіграв як стендін за OG, проте все ще перебуває без команди.

Після турніру кіберспортсмен зізнався, що хоче грати за європейську команду, а з СНД-регіону готовий приєднатися лише до українського колективу Natus Vinsere.

Читайте також: NaVi піднялися на 2-е місце у рейтингу HLTV

"Зараз я шукаю у своїй кар'єрі тільки міжнародні команди, крім NaVi, адже в СНД-регіоні у них одні з найрозумніших людей в історії Counter-Strike.

Для мене закриті VP та Cloud9, у VP є капітан "Jame", у Cloud9 є свій снайпер. Щодо NaVi, гадаю, це можливо. Я не говорю, що розглядаю лише їх, але якщо вони почнуть переговори, то я погоджуся.

Якщо ні, я можу приєднатися до європейської команди і працювати з хорошими гравцями, з якими раніше ніколи не грав.

Це хороший досвід для мене як для життя, так і для кар'єри. Це як у будь-якому виді спорту, коли хтось зі своєї країни їде до Європи, щоб стати кращим. Це те, чого я хочу", - наводить слова "degster" HLTV.

Зазначимо, що Абдул "degster" Гасанов раніше виступав за Team Spirit, але команда прибрала його з основного ростера через "різницю у поглядах сторін на організацію тренувального процесу та майбутнього команди".

Нагадаємо, що переможцем престижного турніру BLAST Premier: Spring Finals 2022 став український колектив NaVi.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK