iSport

YouTube-канал ВЗБІРНА транслюватиме великий вечір боксу від TBG: чемпіонське дербі Рагімова та Боришпольця

Головна подія шоу — принципове дербі Назрі Рагімова та Андрія Боришпольця.
27 сентября, 17:40
Фото надано рекламодателем

28 вересня київська STEREO PLAZA стане ареною для вечора професійного боксу від промоутерської компанії Top Boxing Generation за підтримки преміумпартнера компанії VBET Ukraine.

Головна подія шоу — принципове дербі Назрі Рагімова та Андрія Боришпольця за титули чемпіона України серед професіоналів та WBC Ukraine у першій напівсереднійвазі.

Пряма трансляція поєдинків розпочнеться 28 вересня о 16:00 на YouTube-каналі ВЗБІРНА.

Рагімов на професійному ринзі провів 17 поєдинків, здобув 14 перемог, 8 із якихнокаутом. Він чинний чемпіон світу за версією UBO та чемпіон світу серед молоді WBC Silver.

30 березня 2024 року спортсмен яскраво нокаутував колумбійця Хорхе Мою в другому раунді та продовжив серію перемог, яка триває вже 5 поєдинків поспіль!

Назрі може стати першим в історії чемпіоном України серед професіоналів у двох вагових категоріях: у грудні 2021 року він здобув титул у легкій вазі.

Боришполець у професійному боксі має рекорд 9-2, 4 KO. Він завойовує вболівальників харизмою та яскравим образом гангстера. У минулому поєдинку здобув перемогу одноголосним рішенням суддів, не програвши жодного раунду Анатолію Савенку.

На вечорі боксу на глядачів чекає ще мінімум 9 яскравих поєдинків, серед яких міжнародний бій топпроспекта Яніса Куриленка проти представника Молдови Геннадія Гітлана.

Куриленко має на рахунку 11 перемог і лише 1 поразку. Він перемагає вже 9 поєдинків поспіль.

Будуть також поєдинки «великих» хлопців: в ринг повертаються Олександр Пилипчук (7-1, 6 KO) та Павло Юськів (5-0, 2 KO).

Свій 6-й бій у професійному боксі проведе багаторазовий чемпіон світу з кікбоксингу Олександр Дрозд.

Следить за новостями и получать интересный спортивный контент можно в нашем Telegram-канале!