Ренн - Шахтар: де дивитись матч 23.02.2023 Ліги Європи

Дізнайтеся на ISPORT, де дивитися поєдинок, а також місце та час його проведення. Команди зустрінуться у матчі 1/16 фіналу Ліги Європи-2022/23.
2023 г., 23 лютого, 09:10
Ренн - Шахтар / Getty Images
Ренн - Шахтар / Getty Images

У четвер, 23 лютого, відбудеться другий матч між Ренном і Шахтарем у рамках 1/16 фіналу Ліги Європи.

У першій грі команда Ігора Йовічевича зуміла здобути перемогу (2:1), що наближає їх до виходу до 1/8 фіналу змагання. Майбутній поєдинок визначить, хто ж продовжить виступати у єврокубковому сезоні-2022/23.

Поєдинок проходитиме на стадіоні Руазон-Парк. Стартовий свисток поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Де дивитися матч Ренн - Шахтар

На ISPORT буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу Ліги Європи Ренн - Шахтар, де можна дивитися поточний хід протистояння. Матч розпочнеться 23 лютого у 22:00 за київським часом.

Також на території України матч буде доступним для перегляду на OTT-платформі MEGOGO. Тут матч покаже канал "MEGOGO Футбол 1". Його можна знайти на платформі Volia TV. На ISPORT.ua буде доступна онлайн-трансляція.

У своїй історії команди зіграють утретє. Вперше колективи грали 2005 року, коли Шахтар мінімально обіграв Ренн. Друга зустріч відбулася тиждень тому. "Гірники" обіграли Ренн завдяки голам Кріськіва та Бондаренка.

Читайте також: Ренн - Шахтар: прогноз на матч 23.02.2023 Ліги Європи

Де відбудеться матч Ренн - Шахтар

Поєдинок між Ренном і Шахетром відбудеться у Ренні (Франція) на стадіоні Руазон-Парк. Арена була побудована в період з 1912 року, але реконструйована 2004-го.

На даний момент стадіон вміщує майже 30 тисяч глядачів.

Напередодні поєдинку у відповідь Ренн у рамках чемпіонату Франції на своєму полі обіграв Клермон (2:0). Шахтар ігор не проводив, адже чемпіонат України на паузі.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Шахтар Ренн

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK