Кліпаченко оцінила суперників збірної України в Суперфіналі Євроліги: Наша мета - золоті медалі

Анастасія Кліпаченко, ексклюзивно для Isport.ua, підбила підсумки жеребкування Суперфіналу Євроліги.
4 вересня, 15:25
Анастасія Кліпаченко / beachsoccer.com
Анастасія Кліпаченко / beachsoccer.com

Жіноча збірна України з пляжного футболу дізналась суперників у Суперфіналі Євроліги-2024. Підопічні Юрія Клименка потрапили до квартету A, де зустрінуться з командами Італії, Португалії та Чехії.

Читайте також: Жіноча збірна України з пляжного футболу дізналась суперників в Суперфіналі Євроліги 2024

Одна з лідерів жіночої збірної Анастасія Кліпаченко, ексклюзивно для Isport.ua, поділилася очікуваннями від майбутнього турніру, оцінивши суперників та амбіціозно заявивши про цілі національної команди:

"Спочатку організатори планували сформувати три групи по три команди, оскільки було дев'ять команд-учасниць Суперфіналу в Італії, але Нідерланди відмовились їхати на фінальну частину, тому сформували дві групи по чотири команди.

Загалом всі команди сильні й легкої групи в апріорі не могло бути, але нас задовольняє результат жеребкування.  Вийшло навіть позитивно. Група цікава, тому будуть цікаві матчі - у кожної команди різна тактика та підхід.

Італія вперше в цьому сезоні зіграє свої офіційні матчі, з португалками ми вже грали, з Чехією зустрічалися раніше, але будемо ще вивчати їх гру в цьому сезоні, оскільки вони були на першому етапі в Португалії.

Щодо задач на турнір, вони найвищі - це золоті медалі! Тому зараз ми будемо плідно готуватися, будуть збори по 2 тренування в день. І прикладемо максимум зусиль для того, щоб гарно виступити у фінальній частині Євроліги. Будемо вдячні за підтримку українців протягом цих змагань", - сказала Анастасія.

Нагадаємо, Cуперфінал чемпіонату Європи стартує у італійському містечку Альгеро 10 вересня і триватиме до 15 вересня. По дві найкращі команди з кожної групи пройдуть у півфінали.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK