adidas представляет новую коллекцию X9000

Нова колекція кросівок для тих, кого надихає майбутнє.
2020 г., 23 сентября, 13:39

Стрімкий розвиток штучного інтелекту, неонові вогні нічного міста, хмарочоси під дощем, вільне та безтурботне життя у віртуальному просторі... Дивовижний світ кіберпанку поступово наздоганяє нас в дійсності. Вихід на новий рівень є для геймерів найбільш довгоочікуваним моментом. Цей захоплюючий процес надихає удосконалювати свій потенціал, все глибше занурюючись у віртуальну спільноту, набуваючи зовнішні відмінні елементи, які впізнаванні тільки серед своїх, у тому числі в реальному світі. 

Сьогодні, коли цифрова та фізична реальність переплелися настільки тісно, що стало складно відстежити взаємозв'язки та трансформації цих світів, adidas представляє X9000 – цілком нову колекцію кросівок для тих, кого надихає майбутнє.

Незвичайна на перший погляд ідея випустити колекцію кросівок, яка натхненна кіберспортивною культурою, своєчасна як ніколи - сьогодні кіберспортсмени тренуються, як професійні атлети, навчаючись новим навичкам, щоб бути у формі під час виступів перед мільйонами фанатів. Спортсмени, в свою чергу, використовують цифрові інструменти для досягнення більш високих результатів, продовжуючи отримувати колосальну підтримку глядачів. Стає очевидно, що найвищі результати кіберспортсменів безпосередньо залежать від професійного обладнання, так і високі показники атлетів невід'ємні від технологічних особливостей їх кросівок.

Ключовою моделлю нової колекції стали кросівки X9000L3, які мають зручність спортивного взуття, що було досягнуто на основі аналізу оцифрованих фізіологічних даних і потреб тисяч представників аудиторії бренду adidas. Натхненний культурою відеоігор, дизайн силуету народжує відчуття переміщення між віртуальним і реальним світами, дозволяючи заглянути в майбутнє.

Зовнішність в стилістиці кіберпанку кросівки X9000L3 здобули завдяки текстильному верху з абстрактним зображенням, термореактивним гумовим вставкам, що відображають переливи світла, немов захоплюючі нічні неонові спалахи футуристичного мегаполісу. Безшовна технологія забезпечує оптимальну фіксацію та комфорт, а особливе поглиблення анатомічної форми в колодці взуття створює додатковий комфорт, а спеціальна пластина з термопластичного поліуретану створює додаткову підтримку під час короткої пробіжки, швидкої ходьби або активної гри. Еластична тканина в зоні щиколотки дозволяє зручно одягати та знімати кросівки.

Але центральне місце в дизайні силуету X9000L3 займає скульптурна проміжна підошва з технологіями BOOST і BOUNCE. Оновлена ​​інноваційна повнорозмірна підошва обтічної форми забезпечує максимальний комфорт. Точні розрахунки дозволили об'єднати мультифункціональні технологічні властивості двох ключових технологій бренду в залежності від навантаження на різні ділянки стопи.

Передня частина проміжної підошви BOOST забезпечує амортизацію та повернення енергії при поштовху. Задня частина проміжної підошви, завдяки технології BOUNCE, додає необхідну стабільність і підтримку кожного руху. Додатковий міцний гумовий елемент підошви має спеціальне різьблення, що імітує технічний пристрій штучного інтелекту, а дві напівпрозорі стабілізуючі панелі вбудовані в передню частину підошви для надання загальному вигляду кросівка ще більшої технологічності. Об'єднані разом, ці складові частини дозволяють досягти відмінного зчеплення та стабільності, сприяючи ефективному накопиченню й зворотній віддачі енергії.

Нова колекція X9000 доступна в магазинах adidas.


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK