Приєднуйтесь до забігу adidas Run For The oceans

На честь Всесвітнього дня океану, який відзначається 8 червня, adidas знову об'єднує бігунів по всьому світу для участі в проекті Run For The Oceans і ще раз доводить, що спорт може змінити світ на краще.
2021 г., 24 мая, 15:11

adidas продовжує слідувати політиці сталого розвитку і прагне до вирішення проблеми океанського пластику. Цього року забіг Run For The Oceans пройде з 28 травня по 8 червня і стане четвертим за рахунком. 

З 2015 року adidas виготовив понад 30 мільйонів пар кросівок з матеріалу Parley Ocean Plastic — перероблених пластикових відходів, зібраних в прибережних зонах. Хоча вже досягнуто немалий прогрес на шляху до сталого майбутнього, попереду масштабна робота по скороченню кількості пластику в океані.

adidas надихає бігунів по всьому світу зробити свій внесок у вирішення проблеми — за кожен подоланий в період з 28 травня по 8 червня кілометр adidas і Parley приберуть еквівалентну кількість пластикових відходів — це 10 пластикових пляшок, всього до 227 000 кілограм пластику з пляжів, узбережжя і віддалених островів.

Благодійний забіг adidas і Parley вже об'єднав більше 3 мільйонів бігунів по всьому світу, які разом подолали 25,5 мільйонів кілометрів. Run For The Oceans допоміг зібрати 2,5 мільйони доларів, які були направлені до фонду Parley для розвитку екопросвітницьких програм та ініціатив по боротьбі із забрудненням океану. 92 школи приєдналися до програми Parley в 2019 році — як освітні центри та пункти збору пластикових відходів для місцевого населення. У програмі взяли участь 70 000 дітей та їх батьків. До 2025 року adidas планує досягти показників в 40 мільйонів учасників.

Для участі в забігу Run For The Oceans з 28 травня по 8 червня необхідно зареєструватися в додатку adidas Running і відстежувати свої пробіжки. За кожен подоланий кілометр adidas і Parley приберуть еквівалентну кількість пластикових відходів з пляжів — це 10 пластикових пляшок, всього до 227 000 кілограм пластику.

Група adidas Runners Kyiv в соціальних мережах:

https://www.facebook.com/groups/1735420786788594


Сторінка adidas в соціальних мережах:

https://www.instagram.com/adidasukraine/


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK